Boek nu zonder zorgen: Geen aanbetaling en kosteloos annuleren. Lees meer

Klantervaringen Gezinnen

Verschillende gezinnen zijn al met ons op reis geweest. Bent u benieuwd hoe zij dit ervaren hebben? Lees dan hieronder de ervaringen van enkele gezinnen die een rondreis door Latijns-Amerika met Sapa Pana travel hebben gemaakt. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Familie van Lanschot in Ecuador, Galapagos en Panama

Wederom zijn wij verrast door Sapa Pana Travel met een droomreis, na Colombia, deze keer in Ecuador, Panama en de Galapagos eilanden. Een reis op maat, alleen voor ons gezin met zes jong volwassenen, ter gelegenheid van ons dertigjarig huwelijk.

Lees de volledige ervaring

Familie Verlinden Cuppers in Brazilië

Afgelopen zomer hebben wij met onze dochters van 20 en 18 jaar, onze eerste kennismaking gehad met Brazilië. Een geweldig mooi land met vriendelijke mensen.

Lees de volledige ervaring

Familie Dicke in Mexico

Daar gingen we, ouders en drie kinderen, op naar Mexico-Stad. Het bleek een overweldigend begin van een prachtige reis. Mexico is, wat ons betreft, een echte aanrader voor gezinnen die van avontuur en afwisseling houden, maar toch ook veilig willen reizen; doen!

Lees de volledige ervaring

Familie Berlijn in Costa Rica

De reis was van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd, keurige opvang, geen nare verrassingen én wat een mooi land ! Absolute complimenten aan Sapa Pana Travel voor een geweldige reis. 

Lees de volledige ervaring

Met uw gezin naar Latijns-Amerika?

Wilt u graag zelf een rondreis met uw gezin in Latijns-Amerika maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën. 

Heeft u direct een vraag of wilt u graag dat wij direct een unieke gezinsreis samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen