Boek nu zonder zorgen: Geen aanbetaling en kosteloos annuleren. Lees meer

Cuba in beeld

Cuba een betoverend mooi tropisch eiland in de Caribische zee. Het land staat bekend om haar sigaren, om rum en om Fidel. Het is het land van de klassieke Amerikaanse auto’s en de swingende salsa. Soms zeggen beelden meer dan woorden en daarom brengen we Cuba in beeld door middel van een selectie van onze sprekende foto’s. Wilt u deze zomer genieten van Cuba op haar best, bekijk dan de nieuwe film Cuba in het Omniversum in Den Haag.

Cuba in het Omniversum

Meer Cuba in beeld

Wilt u deze zomer genieten van Cuba op haar best, breng dan een bezoek aan het Omniversum. Met het Travel the World programma neemt het grootbeeldfilmtheater u mee naar de mooiste plekken ter wereld, waaronder Cuba. 

De film Cuba vertelt het verhaal van een land waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan, maar nu aan grote veranderingen onderhevig is. Door de ogen van Cubaanse kunstenaars en historici ziet u het land als nooit tevoren. Bekijk hieronder de trailer van de film, klik op de afbeelding en de video begint te spelen. 

Meer over een luxe rondreis door Cuba

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Cuba, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Contact