Galapagos Deals

Regelmatig ontvangen wij van onze partners gereduceerde prijzen en/of tijdelijke deals voor Galapagos cruises. Dit betreft enkel de cruiseschepen waar wij zelf mee werken, wij zijn kritisch qua comfort, kwaliteit en sfeer van het schip én de deskundigheid van de gidsen aan boord.

Bekijk hieronder de aanbiedingen die op dit moment gelden. Let op: De beschikbaarheid voor deze cruises is soms zéér beperkt en de prijzen zijn nog altijd aan wijzigingen onder hevig. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid en voorwaarden. 

Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.
 

Meer informatie over de Sea Star Journey

De Sea Star Journey is in september 2019 volledig vernieuwd. Nieuwe motoren, ingekapselde stroomgeneratoren, nieuwe vloeren, nieuwe meubels en de balkons zijn bijgewerkt. Met de renovatie heeft de boot een nieuwe en moderne uitstraling gekregen. De Sea Star is de enige kleinschalige jacht met 2 jacuzzi's. Verder beschikt de boot over een zodiac met een glazen bodem en 8 zee kajaks. 

De Sea Star Journey heeft een capaciteit voor 16 personen. 7 ruime Galapagos suites (van 25m2) en 1 Sea Star Suite (van 35m2). Alle hutten zijn voorzien van panoramische ramen en hebben een eigen badkamer en air conditioning. Hutten met tussendeuren voor families zijn beschikbaar.

Technische details:
  • Classificatie: First Class
  • Bouwjaar: 2011
  • Lengte: 42 meter
  • Breedte: 9 meter
  • Capaciteit: 16 passagiers, 8 hutten
  • Snelheid: 12 knopen

 

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over deze deals en een bezoek aan de Galapagos eilanden, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoostel aanvragen