Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Onze reis door Peru en Panama

Mark, Corry, Wilbert, Netty

We hebben ontzettend genoten van een geweldige rondreis door Peru en Panama als afsluiter.

Vanuit Lima reisden we via Arequipa en de Colca Canyon naar het Titicaca meer. We bezochten de Heilige Vallei, Machu Picchu en Cuzco. Vervolgens bezochten we de Amazone in Peru en sloten we onze reis af in Portobello, Panama. Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en uitstekend geregeld

Overal stonden er goede gidsen op ons te wachten en waren de tickets die we nodig hadden voor de diverse activiteiten geregeld. In Arequipa zijn we met een huurauto, die bij het hotel werd afgeleverd, voor een week het Andesgebergte door getrokken en wachtte er ons iedere keer een prachtige omgeving en een mooi hotel.

Ook het Panamakanaal was een belevenis en zeker de helikoptervlucht die we er overheen gemaakt hebben was een bijzondere ervaring.
De organisatie was top! Wij bedanken Johan en zijn Sapa Pana Travel team hiervoor.

Hartelijke groet, 

Mark, Corry, Wilbert en Nelly

Zelf een rondreis maken?

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Peru, Panama of een ander land in Latijns-Amerika. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Peru

Bekijk rondreizen Panama