Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Peru: Anne-Lous en Philippe

Anne-Lous en Philippe

Alles was perfect geregeld! We hebben echt genoten van wat het veelzijdige Peru ons deze reis heeft geboden.

  • de natuur: woestijn, bergen, regenwoud,
  • de dieren: pinguins, zeeleeuwen, pelikanen, flamingo's, condors én we hebben zelfs een zwarte beer gezien toen we op weg waren door de wildernis naar Machu Picchu!
  • de kleurrijke mensen: in veel verschillende soorten klederdracht,
  • het eten & drinken: van cavia's, alpaca's en koffie tot avocado's, chicha en pisco sour,
  • de historische bezienswaardigheden: Machu Picchu, Nazca lijnen, het mummiemeisje Juanita,
  • én; wat een ongelofelijk uitdagende alternatieve Incatrail hebben we gelopen! Dwars door de bergen, over 4900m en in 'the middle of nowhere'. Hier hebben we ons tentenkamp opgelagen voor een zalige nachtrust. Net als 'onze' ezeltjes...

Het hoogtepunt van onze reis was het verblijf bij het gastgezin op Amantani. Deze ervaring leert ons om opnieuw de eenvoud van het leven te waarderen. Bijgevoegd een foto van ons gastgezin; Oma, Nelly en Louis. Opa was al vroeg vertrokken om te werken in de weverij.

De 3 weken waren vééééél te kort om aaaaaal die prachtige indrukken ten volle in ons op te nemen.

Groetjes,
Anne-Lous en Philippe

Rondreis door Peru maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Peru maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen