Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

We hebben genoten

Paul en Marian van Kalmthout

Eind 2019 maakten wij een geheel door Sapa Pana Travel verzorgde individuele rondreis met een 4WD-auto door Chileens en Argentijns Noord-Patagonië.

De route was keurig uitgestippeld en er waren uitstekende hotelaccommodaties geregeld.

De Carretera Austral in Chili, autoroute 7, voerde ons door een prachtig landschap met een overweldigende natuur. Sapa Pana Travel had de reis speciaal voor ons zo ingericht dat we voldoende tijd hadden om in de auto tijdens reisdagen, maar vooral ook tijdens wandelingen op de tussengelegen dagen, te genieten van al dat schoons. De route was keurig uitgestippeld en er waren uitstekende hotelaccommodaties geregeld. Dat deed overigens geen afbreuk aan het avontuurlijke karakter van de reis die ons over grindwegen door zeer dunbevolkte streken en langs prachtige natuurparken voerde. Een absolute aanrader. We hebben genoten en bevelen Sapa Pana Travel daarom van harte aan bij iedereen die een reis naar Zuid-Amerika overweegt. 

Paul en Marian van Kalmthout

Rondreis door Patagonië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Patagonië (Chili en Argentinië) maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Rondreizen Chili   Rondreizen Argentinië