Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Onvergetelijke reis door Patagonië

Sapa Pana Travel, fantastisch zoals jullie onze wensen hebben omgezet in een geweldige, onvergetelijke reis door Patagonië, deels in Argentinië en Chili. Een klasse apart!

De Carretera Austral

Vanuit Santiago zijn we met een binnenlandse vlucht naar Puerto Montt gevlogen waar onze huurauto klaar stond en naar Puerto Varas gereden. Vandaar uit begonnen aan onze roadtrip, met als eerste stop Villa la Angostura. Dit was voor ons het beginpunt om een gedeelte van de Carretera Austral te gaan rijden tot Petito Moreno in Argentinië. Onderweg genoten van de mooie uitzichten, meren, bossen, besneeuwde bergtoppen, te veel om op te noemen.

Roadtrip

Vervolgens hebben we de roadtrip voortgezet in Chili waarbij ook de Carretera Austral werd gevolgd. Nabij Puerto Guadal hebben we de Marble Caves bezocht met wederom prachtige natuur. Een ander hoogtepunt was het bezoek aan de Puyuhuapi Lodge & Spa, zeer de moeite waard. Vanuit Caleta Gonzalo zijn we met de ferry naar Hornopiren gevaren. Het weer was mooi en rustig zodat we daardoor een fantastische overtocht hebben kunnen maken.. 

Onze roadtrip afgesloten in Puerto Varas; de volgende dag zijn we via Puerto Montt teruggevlogen naar Santiago. Met een huurauto zijn we daarna naar de wijnstreek Colchagua gereden om een aantal dagen te relaxen en alle indrukken te verwerken. 

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Chili, Argentinië of een ander land in Latijns-Amerika en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Chili


Bekijk rondreizen Argentinië