Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Een onvergetelijke rondreis door Mexico!

In februari – maart 2018 hebben wij een fantastische rondreis door Mexico gemaakt. De reis was door Sapa Pana Travel volledig op onze wensen afgestemd. Alles was perfect geregeld; het ophalen op de luchthaven, de hotels waar we verbleven, de privé gidsen die we op sommige plekken hadden en de huurauto waarmee Mexico hebben verkend. Echt alles was goed geregeld en alles keurig op tijd.

We zijn onze reis begonnen in Mexico-Stad. Een geweldige stad, die je gezien moet hebben! Daarna een binnenlandse vlucht naar Tuxtla Gutierrez. Op de luchthaven stond een huurauto voor ons klaar. De rondreis kon beginnen met als eerste stop San Cristobal de las Casas, en onderweg hebben we de Sumidero kloof bezocht. In drie weken hebben we op een lekker rustig tempo Palenque, Campeche, Merida, Chichen Itza en Tulum bezocht.

Het reizen met de auto is perfect gegaan, een echte aanrader! Natuurlijk is de weg niet overal in opperbeste staat, maar als je daar rekening mee houdt is er niets aan de hand. De verhalen van wegversperringen, dat je geld moet betalen enzovoorts zijn indianenverhalen. We hebben overal vriendelijke, lieve behulpzame mensen mogen ontmoeten. Wij hebben een onvergetelijke rondreis door Mexico gemaakt!
 
Complimenten voor het team van Sapa Pana Travel, dank jullie wel voor deze mooie herinneringen!

Rondreis door Mexico maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Mexico maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Bekijk meer klantervaringen