Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Het overtrof al onze verwachtingen

Aafje en Karel

Al jaren hadden wij het plan om een reis te maken naar Baja California in Mexico. We wilden graag de walvissen spotten, door de woestijn rijden en leuke plaatsen bezoeken. Zo zijn we op zoek gegaan naar een reisorganisatie die dit voor ons kon realiseren en kwamen we uit bij Sapa Pana Travel. We kenden de organisatie nog niet, maar vanaf het eerste tot het laatste contact zijn we zeer tevreden.

Vanaf het eerste tot het laatste contact zijn we zeer tevreden met Sapa Pana Travel

Walvissen spotten 

Sapa Pana Travel heeft op basis van onze wensen een reis voorgesteld. We hebben de omgeving van Baja California ontdekt. We hebben de leuke plaatsjes bezocht en uiteindelijk meerdere tochten naar de walvissen kunnen maken. Op verschillende plekken op het schiereiland zijn namelijk verschillende walvissoorten te zien en daarmee heeft Sapa Pana Travel goed rekening gehouden. We hebben ze allemaal gezien. 

Tijdens een tocht kwam een moeder met kalf naast de boot en konden we deze grote dieren zelfs aanraken, een ongelooflijke ervaring. Daarnaast zagen we tijdens de trips ook dolfijnen, roggen die boven het water uit sprongen, pelikanen, fregatvogels, blauwvoet Jan-van-Genten, visarenden en nog heel veel meer. Op de excursies was een goede gids aanwezig. Ze was biologe en sprak goed Engels; zo hebben we veel geleerd over de flora en fauna van dit deel van Mexico. Met deze gids zijn we ook een dag gaan snorkelen waarbij we prachtige vissen zagen, maar ook zeeleeuwen die vlak langs ons zwommen.

Een geweldige reis

We sliepen in prachtige, comfortabele, kleine hotels die we zelf nooit hadden kunnen vinden. De reisafstanden waren prima te doen en we hadden overal voldoende tijd om het plaatsje en de omgeving te verkennen. Ook hebben we Hotel California bezocht, dat misschien een inspiratiebron was voor de song van The Eagles. Kortom een geweldige reis!

Met vriendelijke groet,

Aafje en Karel

Rondreis door Mexico maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Mexico maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Mexico