Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Guatemala: Desiree & Bam

Desiree Schouw & Bam de Jong

Wij hebben een fantastische vakantie gehad en zijn heel blij dat jullie het hebben aangedurfd om voor ons (ik in een rolstoel) een reis samen te stellen!

Het was een geweldig avontuur dat jullie bij Sapa Pana Travel voor ons mogelijk hebben gemaakt!

Iedereen was zeer behulpzaam

Alles was perfect georganiseerd, zonder onoverkomelijkheden, terwijl we ons daar toch wel een beetje op hadden ingesteld. Iedereen was zeer behulpzaam, incl. chauffeurs en gidsen, ook zij waren niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Direct na aankomst kregen wij een telefoontje van het kantoor ter plaatse om te vragen of alles goed was verlopen.

Wij vonden het erg prettig om tijdens de reis steeds dezelfde chauffeurs (Gustavo en Franscisco) te hebben. Iedereen wist al snel wat er precies aan extra dingen gedaan moest worden en mijn partner hoefde zo nooit alleen te tillen. Wij zijn zeer onder de indruk van Guatemala als land in ontwikkeling, met zijn prachtige natuur en cultuur.

Het was een onvergetelijk avontuur, een avontuur dat jullie bij Sapa Pana Travel voor ons mogelijk hebben gemaakt! Wij weten in ieder geval waar wij terecht kunnen, als wij nog eens een reis naar Latijns Amerika gaan maken.

Vriendelijke groet,

Desiree en Bam

Rondreis door Guatemala maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Guatemala maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Guatemala