Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Ontzettend genoten van Colombia

Jan, Jolanda & Anouk

Met z’n drieën hebben we een prachtige reis door Colombia gemaakt. We hebben drie fantastische weken beleefd en een enorme diversiteit aan natuur en cultuur gezien. 

We hebben de Amazone bezocht en over de rivier gevaren. We hebben dolfijnen en kleine apen gespot. Met de fiets door Bogotá, trendy geborreld en gegeten in Medellín. Met de auto hebben we door het Andes gebergte gereden en walvissen van heel dichtbij gezien aan de westkust. In Cartagena zijn we veel te weten gekomen over de schrijven Gabriel García Márquez en we hebben de reis afgesloten op het prachtige San Andres. 

We hebben ontzettend genoten van Colombia. De sfeer, de gastvrije, behulpzame bevolking en de bijzondere plekken

We hebben ontzettend genoten van Colombia. De sfeer, de gastvrije en behulpzame bevolking en de bijzondere plekken. Veel dank aan Sapa Pana Travel voor de geweldige organisatie van onze reis. De hotels, onze privé gidsen en het vervoer was allemaal geweldig geregeld. Hierdoor hebben we optimaal kunnen genieten van onze reis en al het moois dat Colombia te bieden heeft. 

Sapa Pana Travel, heel erg bedankt en wij komen zeker bij jullie terug. 

Rondreis door Colombia maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Colombia maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Colombia