Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Een geslaagde reis door Colombia

Meneer en mevrouw Gillebert

Wij hebben voor Sapa Pana Travel gekozen, omdat we samen met hen een individuele reis samen konden stellen, volledig naar onze wens. Dankzij de begeleiding, de kennis en de medewerkers ter plaatse hebben wij een schitterende reis door Colombia gemaakt. 

Vanaf de aankomst in Bogotá werden wij overal begeleid door zeer bekwame, enthousiaste en vriendelijke gidsen. De reis verliep mooi zoals gepland, de accommodaties waren uitstekend en het vervoer was zeer comfortabel.

Onze hoogtepunten zijn zonder twijfel de archeologische site van de precolumbiaanse beschaving van San Agustin en het verblijf in een ecologde aan de Stille Oceaan waar wij walvissen van zeer dichtbij en in al hun glorie hebben gezien. Tot slot was ook de Valle del Cocora met de waxpalmbomen, ondanks de gietende regen, een unieke ervaring. 

De reis verliep mooi zoals gepland, de accommodaties waren uitstekend en het vervoer was zeer comfortabel

Ter plekke hebben wij enkele keren gebruik gemaakt van het lokale contactnummer. De lokale medewerkers waren ook in het weekend bereikbaar en onze zorgen werden altijd snel opgelost. 

Het was een gevarieerde reis met cultuur, natuur en mooie wandelingen. De bevolking is erg vriendelijk en het land is in volle ontplooiing, nog niet overspoeld door toeristen. Colombia is een absolute aanrader voor wie van Zuid-Amerika houdt!

Rondreis door Colombia maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Colombia maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Colombia