Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Een onvergetelijke reis door Chili

Meneer en mevrouw Reedijk

Sapa Pana Travel heeft voor ons een onvergetelijke en mooie reis door Chili samengesteld. 

Bij aankomst werden we opgehaald van het vliegveld en naar ons hotel gebracht. We hebben de hoofdstad Santiago leren kennen met een culinaire tour en een lekker etentje bij privé restaurant Motemei. 

Vanuit hier zijn we afgereisd naar het noorden. De reis begon in Arica vanwaar we met een huurauto naar Codpa en Putre reden. We reden door naar Iquique en kwamen uiteindelijk uit in San Pedro de Atacama. Vanuit hier hebben we de Tatio geisers bezocht die zijn gelegen op 4.200 meter hoogte, heel indrukwekkend. De route was prachtig en zeer goed voorbereid. 

We hebben de Tatio geisers bezocht, heel indrukwekkend

Het laatste deel van onze reis hebben we doorgebracht in de wijngebieden van Chili. Sapa Pana Travel heeft hier voor ons de mooie onderkomens Vina la Playa en Matetic geregeld. Absolute aanraders. 

De gehele reis was perfect georganiseerd en als wij weer eens een land in Latijns-Amerika willen bezoeken dan doen we dat zeker met Sapa Pana Travel. 

Rondreis door Chili maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Chili maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Chili