Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Prachtige reis door Chili

In januari 2017 hebben wij bijna vijf weken een fantastische reis door Chili gemaakt. Chili is gemakkelijk zelfstandig met de auto te bereizen. Onze reis was zeer goed op maat georganiseerd door Sapa Pana Travel.

Chili biedt onwerkelijk mooie landschappen met veel afwisseling daarin. Er waren door Sapa Pana Travel prima locaties uitgezocht om te overnachten, op vrijwel altijd bijzondere plekken.

De imposante woestijn in het Noorden en het reizen over de Carretera Austral waren zeker hoogtepunten. Het natuurschoon en de ruimte die Chili te bieden heeft is wat ons betreft uniek.

Rondreis door Chili maken - En zelf de Carretera Austral rijden?

Wilt u graag zelf een rondreis over de Carretera Austral maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreis

Naar luxe reis Chili