Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Crossing Central America from Panama City to Mexico City

In 2021 reden wij deze spectaculaire route door acht Centraal Amerikaanse landen. Van de zonovergoten straten van Panama City tot de bruisende buurten van Mexico Stad.

Deze exclusieve en avontuurlijke reis neemt u mee door een landschap van vulkanen, omringd door de dichte jungle. We reden over kronkelende kustwegen, langs schilderachtige baaien en we passeeren verlaten stranden. 

Hier ontdekten we het verleden en het heden van de boeiende steden langs de route, van de moderniteit van Panama City tot de koloniale juweeltjes van Antigua in Guatemala en Granada in Nicaragua. Deze steden werden gesticht in de eerste helft van de zestiende eeuw. Met hun gekleurde stucwerkhuizen en geplaveide straten, ademen ze nog steeds de charme en sfeer van die tijd. Latere bezoeken aan Maya- en Azteekse steden brengen ons nog verder terug in de tijd. Een behoorlijk contrast, en heel bijzonder.

Goed om te weten! - Uw betaalde reisgeld is bij ons verzekerd

Als lid van de ANVR, de Nederlandse Vereniging van Touroperators, is Sapa Pana Travel aangesloten bij de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden, een Nederlandse organisatie die het door de consument reeds betaalde reisgeld garandeert in het geval van financieel onvermogen. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over CentralAmeriCar 2021 of wilt u meer informatie over exclusieve autoreizen? U kunt ons natuurlijk altijd bellen: +31 73 610 62 04 of stuur ons een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.