Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Tierra hotels in Chili - avontuur in de natuur

| Freek Vermeulen

Tierra Patagonia, Tierra Chiloé en Tierra Atacama, drie tophotels op drie toplocaties. Hier ervaart u de gezonde combinatie van actief bezig zijn, gevolgd door pure ontspanning. Er gaat niets boven een relaxerende massage na een dag hard “werken”, zoals wandelen of paardrijden. En terwijl uw schouderspieren worden losgemaakt geniet u van de hoge bergtoppen van Torres del Paine, de kurkdroge woestijnlandschappen van de Atacama, of de blauwe kustwateren in de baaien rond het eiland Chiloé. Tierra hotels streeft er niet alleen naar u te verbinden met de natuur, u zult zich één voelen met de natuur.

Drie unieke locaties

Mooie dingen komen gelukkig niet in een, maar in drie. Tierra besteedde zorgvuldig aandacht aan het kiezen van de beste locaties, met een oog voor het behoud van de natuurlijke omgeving. In Tierra Patagonia verblijft u middenin het magnifieke landschap van bergtoppen en azuurblauwe meren, vanaf uw terras in Tierra Atacama verdwaalt u in de oneindige sterrenhemel die u hier lijkt te kunnen aanraken en vanuit Tierra Chiloé wandelt u langs de rotsachtige kust van het eiland naar verlaten strandjes.

Het avontuur roept

De deskundige gidsen van Tierra hotels zorgen ervoor dat u het beste haalt uit uw verblijf. Bij aankomst krijgt u tijdens een duidelijke briefing een overzicht van de activiteiten die worden georganiseerd en kunt u het programma voor de komende dagen afstemmen. Er is voor ieder wat wils: van avontuurlijke vulkaanbeklimmingen tot gemoedelijke ritjes met de auto langs dorpjes. De activiteiten worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en vaardigheden. Als u wilt, worden de excursies op privébasis uitgevoerd. 

Duurzaamheid

Elk hotel en ook elke kamer ademt een sfeer uit die perfect overeenstemt met de omgeving. De natuur stroomt dankzij panoramische ramen direct de ruimtes in. Kunstwerken van lokale Chileense artiesten geven het geheel een eigen karakter. Het interieur is vervaardigd uit lokaal verworven materialen, zonder daarbij de fauna te verstoren. Met zonne-energie, eigen moestuinen en serieuze waterbesparing denkt Tierra bewust aan de toekomst.

Meer over Chili

Wilt u de Tierra hotels ook eens proberen tijdens uw rondreis door Chili? Combineert u twee of meer Tierra hotels, dan boekt u deze met een mooie korting. Kijkt u eens op onze reispagina van Chili. Wij beantwoorden graag uw vragen en denken met u mee over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken per e-mail naar info@sapapanatravel.nl of telefoon +31 73 610 62 04. Wij helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen