Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Barraco lodge in Chili

| Sapa Pana Travel

De Barraco Lodge is gelegen aan de oever van het schilderachtige Tagua Tagua meer, in het noordelijke deel van Chileens Patagonië. Deze bijzondere accommodatie biedt niet alleen gezellige plek waar u zich direct thuis voelt, maar de lodge heeft ook alles in huis om het prachtige gebied op een avontuurlijke manier te ontdekken.

Een authentieke Chileense accommodatie 

Deze Chileense lodge ligt op 60 hectare grond, naast het Tagua Tagua meer en de Puelo rivier. De architectuur van de lodge is gebaseerd op de typische Patagonische stijl en het gebouw is volledig gemaakt van lokale materialen. De Barraco lodge heeft 7 kamers en biedt in totaal ruimte voor 17 personen. Alle kamers hebben een goed uitzicht op de fascinerende natuur. De kamers zijn onderverdeeld in drie verschillende huizen, allemaal met een unieke, persoonlijke Patagonische stijl.


Foto: Barraco Lodge

Als gast van de Barraco lodge heeft u toegang tot het saunadek. Hier kunt u gebruik maken van de sauna en een hot tub terwijl u uitkijkt over het meer dat beneden in het dal ligt. Ook vindt u op het terrein verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals een kleine bibliotheek met boeken over de natuur en historie van Patagonië en een klein café met een pooltafel. Tot slot biedt de lodge huisgemaakte maaltijden en lokale specialiteiten, waarvan u kunt genieten bij een sfeervol kampvuur waarbij u omringd bent door de natuur.
Foto's: Barraco Lodge

De beste locatie om Noord-Patagonië te verkennen

Verborgen meren, ongerepte rivieren, watervallen, bergen en de oudste bossen ter wereld zijn slechts enkele van de natuurlijke hoogtepunten van Noord-Patagonië. De locatie van de Barraco Lodge ligt verborgen in al dit natuurschoon en is daardoor de perfecte plek is voor natuurliefhebbers. De lodge ligt op 2,5 uur rijden van Puerto Montt. Het is daarmee een perfecte stop als u bijvoorbeeld de Carretera Austral wilt rijden. Houdt u niet van rijden, dan is er zelfs een mogelijkheid om, tegen een extra vergoeding, met een helikopter naar de lodge te worden gebracht.
Foto: Barraco Lodge

Voeg avontuur toe aan uw verblijf

De omgeving van de lodge nodigt u uit om op avontuur te gaan. U kunt mooie wandelingen maken of met uw auto routes door de natuur rijden. De verscheidenheid aan natuur zorgt ervoor dat u tal van verschillende activiteiten kunt ondernemen. Wat dacht u van paardrijden, kajakken, paddle boarden en vliegvissen. En zelfs skiën behoort tot de mogelijkheden.
Foto's: Barraco Lodge

Kortom; Barraco lodge biedt u een thuis te midden van unieke natuurwonderen terwijl u de kans krijgt om deel te nemen aan buitengewone buitenactiviteiten. Dit is zeker een verblijf dat u zich zult herinneren!

Meer over Patagonië

Wilt u graag zelf een rondreis door Patagonië maken en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over Patagonië Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Meer over Patagonië