Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Galapagos Deals

Regelmatig ontvangen wij van onze partners gereduceerde prijzen en/of tijdelijke deals voor Galapagos cruises. Dit betreft enkel de cruiseschepen waar wij zelf mee werken, wij zijn kritisch qua comfort, kwaliteit en sfeer van het schip én de deskundigheid van de gidsen aan boord.

Bekijk hieronder de aanbiedingen die op dit moment gelden. Let op: De beschikbaarheid voor deze cruises is soms zéér beperkt en de prijzen zijn nog altijd aan wijzigingen onder hevig. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid en voorwaarden. 

Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.
 

Royal Galapagos

Ontvang USD 1.000,- tot 2.000,- korting per persoon op een Galapagos cruise bij bijna alle vertrekken in september en oktober 2021.

Dit geldt voor boekingen tot en met 31 maart 2021. Vraag ons naar de data, beschikbaarheid en de voorwaarden.

Contact

Quasar Expeditions

Bespaar zo'n USD 650,- per persoon op een cruise van Quasar Expeditions. 

Bij vertrekken in de maanden maart tot en met december 2021 zijn de entreegelden én de retourvluchten van het vaste land naar de Galapagos eilanden bij de prijs inbegrepen. Neem contact op voor meer informatie, de beschikbaarheid en voorwaarden.

Contact

Golden Galapagos

Ontvang 10% korting per persoon op de Galapagos cruise bij alle vertrekken in 2021.

Dit geldt voor boekingen gemaakt tot en met 30 april 2021. Met uitzondering van hoogseizoen data. Vraag ons naar de data, beschikbaarheid en de voorwaarden.

Contact

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over deze deals en een bezoek aan de Galapagos eilanden, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoostel aanvragen