Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Beste reistijd Colombia

De beste reistijd voor Colombia is afhankelijk van het gebied dat u wilt bezoeken en wat u daar wilt doen. Doordat Colombia dicht tegen de evenaar aan ligt is het klimaat en de temperatuur het gehele jaar redelijk constant. Hierdoor is de beste reistijd voor Colombia het gehele jaar door. 

 

Wilt u walvissen spotten, de Amazone bezoeken of een zonnige en warme afsluiter aan de Caribische kust? Als u specifieke wensen heeft, dan kan er wel een beste reistijd voor uw reis door Colombia zijn. Hieronder hebben we de belangrijkste zaken met betrekking voor de beste reistijd in Colombia op een rijtje gezet. 

Beste reistijd Colombia voor uw specifieke wensen

De beste reistijd in Colombia wanneer u reist met kinderen

Doordat Colombia redelijk constante weersomstandigheden kent, zijn onze schoolvakanties een prima reisperiode. Geen enkele schoolvakantie uitgezonderd. De mei - en kerstvakantie zijn voor u misschien te kort om alle gewenste hoogtepunten van het land te bezoeken? Tijdens onze zomervakantie hebben ook de Colombianen vakantie. Dit kan betekenen dat het hier en daar wat drukker is en/of dat u uw reis iets eerder moet gaan plannen i.v.m. beschikbaarheid van de hotels, hier helpen we u natuurlijk graag bij.

Rondreis door Colombia maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Colombia maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen