Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

São Paulo

Het New York van het zuidelijk halfrond

São Paulo, het kloppend hart van de Braziliaanse en de Zuid-Amerikaanse economie! De meeste reizigers vliegen direct door naar andere bestemmingen in het land. Echter, voor liefhebbers van steden is het een asolute aanrader om hier iets langer te blijven. 

São Paulo

São Paulo is gesticht in 1554 en bleef relatief klein tot ongeveer 1870. Uiteindelijk is de stad gegroeid tot de grootste stad van Zuid-Amerika! Vanwege het gunstige economische klimaat wisten vele immigranten uit alle delen van de wereld de weg naar deze wereldstad te vinden. Hierdoor is São Paulo een boeiende smeltkroes geworden van de meest uiteenlopende culturen. Inwoners van São Paulo worden ook wel Paulista's genoemd. Paulista's werken hard, maar weten goed wat ontspannen is tijdens hun spaarzame vrije tijd. In São Paulo vindt u veel goede restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wist u dat São Paulo de meeste helikopters in de lucht heeft?
Het is immers sneller en vooral veiliger om je er per helikopter te verplaatsen. Vermogende mensen gebruiken de helikopter zakelijk of gaan er mee naar het strand, 80 km verderop. Ook banken maken veelvuldig gebruik van helikopters bij geldtransport. Uiteraard gebruikt de politie ze ook voor de patrouilles.

Rondreis door Brazilië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Brazilië maken, inclusief een bezoek aan São Paulo, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen