In de provincie Santa Catarina, aan de zuidkust van Brazilie op een idyllisch schiereiland, ligt het hotel Ponta dos Ganchos.

 • Ponta dos Ganchos
  Ponta dos Ganchos

 • Ponta dos Ganchos
  Ponta dos Ganchos

 • Ponta dos Ganchos
  Ponta dos Ganchos

 • Ponta dos Ganchos
  Ponta dos Ganchos

 • Ponta dos Ganchos
  Ponta dos Ganchos

 • Ponta dos Ganchos
  Ponta dos Ganchos

 • VIDEO

  Een voorproefje van uw verblijf bij Ponta dos Ganchos, bekijk deze video en geniet!

 • VIDEO

Het is niet voor iedereen weggelegd om hier te verblijven tijdens de reis door Brazilië. Er zijn slechts 25 bungalows op deze prachtige locatie, temidden van een adembenemende landschap. Dé perfecte plek om met volle teugen te genieten van een welverdiende vakantie! 

U kunt  genieten van de zon, kiezen voor een ontspannen duik, vers kokosnoot water drinken, een goed boek lezen aan de kustlijn of even te genieten van de liefde en romantiek in privacy. 

Gelegen op een comfortabel zonnebed of op wit zand, onder een parasol, kunt u uitkijken over het kristalheldere water van de Emerald Coast. Ondertussen geniet u van de drankjes en andere lekkernijen van het exclusieve menu met liefde gemaakt door chef-kok Luís Salvajoli .

Uiteraard is het ook mogelijk uw dag wat actiever door te brengen. Het resort heeft een scala aan activiteiten voor u samengesteld! Zo kunt u gaan varen in een traditionele vissersboot of gaan kanoën, snorkelen en duiken. U kunt ook de omgeving gaan verkennen, er zijn mooie wandelroutes beschikbaar. Voor een goede balans van welbevinden kunt u mee doen met een yogales bij zonsondergang. In de avond wordt met regelmaat een grill, resp. barbecue georganiseerd, waarbij de fantastische zeevruchten uit deze regio uiteraard niet ontbreken. Een intiem diner op het strand, met op de achtergrond de romantische klanken van live muziek met zang en akoestische gitaar, maken de zwoele zomeravonden hier compleet!

 

In het kort, alles wat u wenst, biedt dit hotel op de meest bevoorrechte locatie. U hoeft alleen nog maar te genieten....

 

Leading hotels.jpg
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier