Het Viña Vik hotel is een holistische wijngaard in de Millahue vallei, ca. 200 km ten zuiden van Santiago, in de Colchagua wijnregio.

 • Fornasetti Suite
  Fornasetti Suite

 • Vina Vik zitkamer
  Vina Vik zitkamer

 • Vina Vik zitkamer
  Vina Vik zitkamer

 • Chile Suite
  Chile Suite

 • Chile Suite
  Chile Suite

Het hotel is prachtig gelegen op een heuvel met 360-graden uitzicht over het landgoed van zeker ​​4325 hectare. Een prachtig uitzicht op meren, wijngaarden, heuvels, bossen en majestueuze bergen.

Het hotel heeft slechts 22 suites en is geopend eind 2012. Viña Vik staat onder hetzelfde management als Estancia Vik in Jose Ignacio, Uruguay. Dit staat garant voor een uitstekende kwaliteit, vriendelijke service en een sterke betrokkenheid bij het ​​creëren van uw unieke en onvergetelijke ervaring.

Het hotel biedt ook overnachtingen aan in een huis met vier slaapkamers. Voorheen maakten de eigenaren van Viña Vik gebruik van dit huis, maar nu 'delen' zij dit met de gasten. Fantastisch wanneer u reist in een groter gezelschap, denk aan een gezins- / familiereis. Een uniek huis op een unieke plek!
Ontdek vanuit hier de Millahue vallei en haar prachtige wijnen. In de inheemse Mapuche taal, betekent Millahue; 'de plek van goud'.

Bij Viña Vik is veel kennis over wijnproductie aanwezig en kenmerkend voor hen is de aandacht voor de meest kleine details. De missie is om premier grand cru wijnen te maken, behorende bij de beste wijnen van de wereld. Meer weten over de wijnen van Viña Vik?

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier