Latin America meets Aruba!

Wat is Aruba een fijn eiland! Een uiterst relaxte sfeer, mooie stranden en een opvallend vriendelijke bevolking.... One happy island! Ons inziens is het een hele mooie combinatie; Aruba & Latijns Amerika. Wist u bijvoorbeeld dat u in slecht 90 minuten van Colombia naar Aruba vliegt? 

 • Latin America meets Aruba!
  Latin America meets Aruba!

 • Gabriel Garcia Márguez
  Gabriel Garcia Márguez

 • Villa de Leyva
  Villa de Leyva

 • Cocora vallei
  Cocora vallei

 • Cultureel centrum Gabriel García Márquez
  Cultureel centrum Gabriel García Márquez

 • Mompox
  Mompox

 • Tayrona nationaal park
  Tayrona nationaal park

 • Aruba, the happy island!
  Aruba, the happy island!

 • Eagle Beach - Aruba
  Eagle Beach - Aruba

Behalve vanuit Colombia, zijn er ook goede vliegverbindingen vanuit o.a. Ecuador, Peru, Argentinië, Brazilië en Midden-Amerika naar Aruba. 

Hieronder vindt u ter inspiratie een 18-daagse reis Colombia & Aruba. Goed om te weten, onze reizen zijn 100% maatwerk, dus deze inspiratiereis kunnen we altijd nog nader aanpassen aan u wensen, bijvoorbeeld; verlengen of verkorten óf anderszins. 

18-DAAGSE REIS COLOMBIA & ARUBA
In de voetsporen van Gabriel García Márquez.... 


U reist naar Colombia, het land van de wereldberoemde schrijver, publicist, journalist en winnaar van de Nobelprijs voor de Literatuur; Gabriel García Márquez.

Sinds er vrede heerst in het land van Márquez, mag het land zich verheugen in een groeiende belangstelling bij reizigers. En terecht, want Colombia is één van de meest veelzijdige landen van Latijns-Amerika. Met prachtige steden als Bogotá en Cartagena, waar de ‘fusion’ van Spaans-koloniale historie, Afrikaans slavernijverleden en 19e-eeuwse immigranten de stad en het leven op straat kleur en smaak geeft.

En dan het prachtige binnenland met veel natuurschoon, valleien, koffieplantages en een kustlijn met idyllische palmenstranden. Het is ook precies die afwisseling die deze reis zo interessant en indrukwekkend maakt. Tijdens deze reis treden we ook écht in de voetsporen van “Gabo”, u bezoekt diverse plekken die een belangrijke rol in het leven van de twee jaar geleden overleden schrijver speelden, zoals zijn geboorteplaats Aracataca, de Caribische havenstad Barranquilla, Santa Marta, de oudste stad van Colombia en de koloniale stadjes Villa de Leyva en Mompox.

En passant bezoekt u ook nog het betoverend mooie Tayrona National Park en de Caribische kustplaats Cartagena de Indias, zonder twijfel één van de mooiste steden van Zuid-Amerika!

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, sluit u deze Unieke Reis af op Aruba.

Ook Aruba maakte nogal eens deel uit van de boeken van Gabriel García Márquez. Aruba, one happy island, een perfecte plek om na te genieten van deze reis óf om nog maar eens een boek van ‘Gabo’ open te slaan op een hagelwit zandstrand met een koel bries. Genieten met hoofdletter ‘G’!

HIER VINDT U DE COMPLETE BESCHRIJVING VAN DEZE  REIS! 


Boek een rondreis van 2 weken in Latijns-Amerika – 100% maatwerk - in combinatie met een verblijf van minimaal 1 week op Aruba en kom in aanmerking voor de ‘Latin America meets Aruba package’.!
Meer weten?

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier