De architect van dit hotel haalde zijn inspiratie uit de bouwstijl van een indianenstam 'de Tayronas' die 15.000 tot 20.000 jaar geleden in dit gebied woonden.

Het mooie berglandschap en het uitzicht op de sneeuwtoppen van de Sierra Nevada zijn het woongebied voor meer dan 100 soorten dieren en planten.

De 14 comfortabele Ecohabs hutten (3 x 2-persoons en 11 x 2-persoons met extra bedden voor max. twee kinderen) hebben een prachtige locatie op de kustheuvels van het park. U heeft vanaf hier een schitterend uitzicht over de witte zandstranden en turquoise zee.

Dit hotel heeft 2 restaurants; ’Cañaveral en Arrecifes’, waar overheerlijke internationale en typische gerechten van het eiland geserveerd worden.  Bij de bar kunt u onder het genot van een tropische cocktail of goed glas wijn kijken naar een adembenemende zonsondergang. Voor ultieme ontspanning kunt terecht in de Spa Tayrona, waar u verschillende wellness behandelingen kunt doen op basis van natuurlijk producten.

 

TIP!

Breng zeker een bezoek aan de Ecotienda Ecostore, een winkeltje waar lokale souvenirs worden verkocht. Deze worden gemaakt door de plaatselijke bewoners. Wanneer u hier iets koopt ondersteunt u de lokale gemeenschap.