De architect van dit hotel haalde zijn inspiratie uit de bouwstijl van een indianenstam 'de Tayronas' die 15.000 tot 20.000 jaar geleden in dit gebied woonden.

 • ECOHABS TAYRONA
  ECOHABS TAYRONA

 • ECOHABS TAYRONA
  ECOHABS TAYRONA

 • ECOHABS TAYRONA
  ECOHABS TAYRONA

 • ECOHABS TAYRONA
  ECOHABS TAYRONA

 • ECOHABS TAYRONA
  ECOHABS TAYRONA

 • ECOHABS TAYRONA
  ECOHABS TAYRONA

Het mooie berglandschap, dat uitzicht biedt op de sneeuwtoppen van de Sierra Nevada, is het leefgebied voor meer dan 100 soorten dieren en planten. Een prachtige verblijfplaats voor de echte natuurliefhebber. 

De 14 comfortabele Ecohabs hutten (3 x 2-persoons en 11 x 2-persoons met extra bedden voor max. twee kinderen), die prachtig opgaan in het natuurgebied van het nationale park Tayrona, hebben een adembenemende ligging op de kustheuvels van het park. Vanaf hier heeft u een schitterend uizicht over de witte zandstranden en turquoise zee.

Goed om te weten! Door de ligging van deze accommodatie tegen een heuvel zijn er diverse trappen om enkele hutten te bereiken waardoor deze accommodatie niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn.

Het hotel heeft 2 restaurants; Cañaveral en Arrecifes, waar overheerlijke internationale en typische gerechten van het eiland geserveerd worden. Bij de bar kunt u onder het genot van een tropische cocktail of goed glas wijn kijken naar een adembenemende zonsondergang. Voor ultieme ontspanning kunt terecht in de Spa Tayrona, waar u uit verschillende wellness behandelingen kunt kiezen op basis van natuurlijk producten.

TIP!

Breng zeker een bezoek aan de Ecotienda Ecostore, een winkeltje waar lokale souvenirs worden verkocht. Deze worden gemaakt door de plaatselijke bewoners. Wanneer u hier iets koopt ondersteunt u de lokale gemeenschap.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier