Nadat de Franse eigenaar zijn villa op deze idyllische plek had gebouwd, besloot hij af en toe wat kamers te verhuren via Airbnb. Er bleek echter zoveel vraag naar de kamers, dat hij besloot om de villa om te vormen tot een kleinschalig hotel en dat is wat Cayena Beach Villa nu is.

 • Uitzicht kamer Cayena Beach
  Uitzicht kamer Cayena Beach

 • Cayena Beach Villa
  Cayena Beach Villa

 • Cayena Beach Villa
  Cayena Beach Villa

 • Cayena Beach Villa
  Cayena Beach Villa

 • Cayena Beach Villa
  Cayena Beach Villa

 • Cayena Beach Villa
  Cayena Beach Villa

 • Cayena Beach Villa
  Cayena Beach Villa

Indrukwekkende omgeving

De omgeving van Cayena Beach Villa is adembenemend en zal zonder twijfel een onvergetelijke indruk op u achterlaten. Aan de ene kant bevindt zich een groene wildernis met de besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada op de achtergrond en aan de andere kant kijkt u uit over een witte kustlijn die overloopt in de helblauwe Caribische zee. De kustlijn waar Cayena Beach Villa is gelegen heeft kokospalmen, weelderige jungle en torenhoge groene bergen. U bevindt zich in een omgeving van tropische flora en fauna, met brulapen, toekans, kaaimannen, leguanen, gekko's en talloze soorten vogels en vlinders. De unieke locatie biedt eenvoudige toegang tot het nationale park en ligt op slechts een uurtje rijden van het vliegveld. 

Ruime kamers met privé balkon

De accommodatie beschikt slechts over 6 ruime kamers met allen een balkon vanwaar u uitkijkt over het zwembad, de palmbomen en de Caribische zee. De kamers zijn comfortabel en de focus van de inrichting ligt op rust en privacy. Iedere kamer beschikt over een king size bed van hoge kwaliteit, u heeft uw eigen zitgedeelte en een luxe badkamer met twee warmwater douches. Cayena Beach Villa heeft een eigen restaurant waar door een professionele chef kok iedere dag speciale gerechten worden gemaakt en de gehele dag door kunt u bij de bar genieten van een tropische smoothie of een verfrissende cocktail. Hier voelt u zich zeker thuis.  

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier