Waarom advies van een échte Latijns-Amerika kenner?

Veel mensen vinden het heerlijk een beetje klikken en scrollen door websites, als Tripadvisor, Zoover en Booking.com. Lekker wegdromen óf misschien zelfs al het deels samenstellen van een welverdiende reis.....

 • Bestemmingsbezoek
  Bestemmingsbezoek

  Bestemmingsbezoek Zuid Chili

 • Beursbezoek
  Beursbezoek

  ITB Berlijn

 • Inspectietrip
  Inspectietrip

  Inspectietrip voor de Volvo Classics Panamericana

 • Sapa Pana Travel thuis in Latijns Amerika!

  Mooie beelden... Gemaakt tijdens de Volvo Classics Panamericana. Wij kennen de weg in Latijns Amerika!

Het samenstellen van reizen, weliswaar naar een continent wat wij op ons duimpje kennen, is ons dagelijkse werk. Ook wij dromen nog iedere keer weg bij de reizen die we samenstellen, échter zonder de realiteit te verliezen en/of risico's te nemen! Een zorgeloze unieke reiservaring voor onze klant, dat is ons uitgangspunt en daarin mag professionaliteit verwacht worden.

Wij zijn ‘thuis’ in de luxe markt
Bij de reiswebsites als Tripadvisor, Zoover en Booking.com is de prijs een belangrijke USP cq. drijfveer. Deze ‘goeroes’ weten dat hun klanten in de eerste plaats komen voor ‘de koopjes’, wat ze ook zeker kunnen bieden. Deze positionering betekent echter ook, dat de meest bijzondere accommodaties, als mooie luxe hotels, kleine boetiekhotels en privé-villa’s, niet de hoogste prioriteit in het aanbod krijgen. Wij kennen het ‘hogere segment’ goed. Doordat we veel in Latijns-Amerika vertoeven in combinatie met het dagelijkse contact met onze lokale partners zijn wij als geen ander op de hoogte van de actuele situatie ter plaatse om u 'de mooiste plekjes’ aan te kunnen bieden.

Wij zijn 100% Latijns-Amerika specialist
Uiteraard bestaat een reis niet alleen uit de mooie, bijzondere (luxe) accommodaties. Wij helpen u ook graag bij met het organiseren van een privé tour met de beste gids, een reservering van een tafel in een bijzonder restaurant, thuis koken met een chef-kok, geheel verzorgde picknick op een geweldige locatie in de natuur, tango les bij een gerenommeerde dansschool,  of een helikoptervlucht naar een willekeurige plek. Wij stellen onze specialistische kennis en het door ons opgezette, professionele, netwerk graag ter beschikking om échte reisliefhebbers de beste, meest fascinerende en meest unieke reiservaring te laten ondergaan. Deze, ook nog eens persoonlijke, service zult u zeker niet tegenkomen op een ‘massa’ online reisboekingswebsite.

Wij zijn uw aanspreekpunt voor, na en bovenal óók tijdens uw reis
Als u uw eigen vluchten, huurauto en accommodatie boekt, waar kunt u dan terecht bij een probleem? Mobiele telefoons met internet maken het weliswaar gemakkelijk om in te loggen op een website, maar het is niet te vergelijken met het persoonlijk te woord gestaan worden door uw reisspecialist die de bestemming goed kent. Iemand die in staat zal zijn om u te helpen, bij problemen van welke aard dan ook; verloren paspoort, 'in the middle of nowhere' met uw huurauto, medische probleem, annulering van een vlucht, overboeking in een hotel en véél meer. Zelfs als u geen hulp nodig heeft tijdens uw vakantie, het zal bijdragen aan uw gemoedsrust als u weet dat ondersteuning van een échte kenner slechts een telefoontje van u verwijderd is.

Zorgeloos reizen dat is toch de meest ultieme vorm?!

Wist u trouwens dat een steekproef heeft aangetoond dat het, door een niet-reisspecialist, zelf samenstellen van een maatwerk reis voor 2 personen met een totale reissom van € 9053,- circa 58 uur kost tegenover circa 8 uur wanneer u het laat samenstellen door een professionele reisspecialist. En wist u dat de besparing van het zelf samenstellen van de identieke maatwerkreis in deze situatie slechts € 193,- op bovengenoemde reissom was.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier