Rijd zelf de Rally de las Bodegas in Medoza

Heeft u het artikel ‘Wijnen en klassieke auto’s’ in het Villa d’Arte magazine gelezen en wilt u zelf de Rally de las Bodegas in een klassieker rijden? Sapa Pana Travel biedt u, als autoliefhebber, een unieke mogelijkheid om de mooie provincie Mendoza te ontdekken en kennis te maken met de beste wijnhuizen tijdens het oogstseizoen, wanneer het weer heerlijk is en de planten groen zijn. Lees snel verder voor meer informatie!

 • Rally de las Bodegas
  Rally de las Bodegas

 • Casa de Uco
  Casa de Uco

 • Rally de las Bodegas
  Rally de las Bodegas

 • Rally de las Bodegas
  Rally de las Bodegas

 • Rally de las Bodegas
  Rally de las Bodegas

 • Rally de las Bodegas
  Rally de las Bodegas

 • Casa de Uco
  Casa de Uco

 • Casa de Uco
  Casa de Uco

 • Casa de Uco
  Casa de Uco

Wilt u meer weten over de Rally de las Bodegas of over onze andere autoreizen van 2020? Bezoek dan onze website LatinAmeriCar

Wijn en klassieke auto’s

De Rally de las Bodegas is een van de meest populaire autoraces van Argentinië die jaarlijks wordt gehouden tijdens het wijnoogstseizoen en het bijbehorende festival Vendimia in Mendoza. Circa 80% van de wijnteelt in Argentinië komt uit Mendoza en deze regio wordt dan ook niet voor niets gezien als de belangrijkste wijnregio van Argentinië. Gedurende drie dagen wordt de passie voor autorally’s gecombineerd met de liefde voor wijn. Tijdens de race worden tijdgeregelde races in vijf verschillende categorieën gereden. Meer dan 700 kilometer wordt afgelegd en onderweg zijn er voldoende stops om te genieten van gastronomische gerechten, Polo-exposities en bezoeken aan wijnmakerijen tegen de achtergrond van de Andes. Ook buiten de Rally is Mendoza en haar omgeving indrukwekkend. Mendoza ligt dicht tegen de Andes aan. Zo ligt de Aconcagua, met 6959 meter, de hoogste berg van Zuid-Amerika, in deze regio. Mendoza zelf is een mooie stad met veel groen, brede lanen, prachtige parken en pleinen. Het is heerlijk om je op de pleinen en in de parken even terug te trekken, mensen te kijken, te fietsen, wandelen of een terrasje te pakken. Mendoza heeft tal van restaurantjes met gezellige terrassen waar u van de uitstekende wijnen uit de buurt kunt genieten. 

Beleef Mendoza tijdens de Rally de las Bodegas

De reis start in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië waar u verblijft in het Palacio Duhau Park Hyatt. Ontdek de kleurrijke wijken van de stad en proeft u de bijzondere mix van culturen die zich hier door de jaren heen hebben gevestigd. De volgende dag vliegt u door naar Mendoza waar uw klassieke auto voor u klaar staat. In de avond gaat de Rally de las Bodegas van start met een feestelijke opening. De volgende twee dagen staan in het tegen van de Rally de las Bodegas. Al rijdend in uw klassieker rijdt u door de landschappen van de provincie Mendoza. U passeert hier wijngaarden en wijnhuizen van de beste wijnproducenten ter wereld, met de toppen van het Andes gebergte op de achtergrond. De sfeer is ontspannen, maar verliest u zeker het competitie-element niet uit het oog. Gedurende deze dagen verblijft u in het Park Hyatt Mendoza
‚Äč
Na deze indrukwekkende en inspannende rally wordt u naar de Uco vallei gebracht waar u vier nachten in Casa de Uco verblijft. Geniet deze dagen van de gastvrijheid van de accommodatie. Laat u door het personeel adviseren over de activiteiten waaraan u kunt deelnemen en geniet van een uitstekend diner in de avond. De volgende ochtend vliegt u terug naar Buenos Aires waar u deze unieke ervaring afsluit met een bezoek aan een van de beste tango shows in de Argentijnse hoofdstad. Onder het genot van een heerlijk diner wordt u hier getrakteerd op uitvoeringen van de beste tangodansers bij de show van Tango Rojo waar u een VIP plek heeft. 

Gedetailleerde reisomschrijving

Wilt u meer informatie over deze unieke mogelijkheid om deel te nemen aan de Rally de las Bodegas 2019? Wij hebben een 11-daagse reis voor u samengesteld. Bekijk HIER de gedetailleerde reisomschrijving voor deze Unieke Reis. 

Hoogtepunten:

 • Deelname aan Rally de las Bodegas in een klassieke auto (MGB 65 of 80, Fiat Osca Spider 69, Triumph TR3 op basis van beschikbaarheid), incl. 3 nachten in het Park Hyatt Mendoza 
 • Bezoek aan Buenos Aires incl. 2 nachten in het Park Hyatt Palacio Duhau
 • 4 overnachtingen in hotel Casa de Uco in de Uco Vallei
 • Tango en Dinner show Rojo Tango – VIP, Buenos Aires


Goed om te weten

Al 15 jaar zijn wij 100% gespecialiseerd in individuele maatwerk reizen, premium groepsreizen en exclusieve autoreizen naar Latijns-Amerika. Met onze specialistische kennis en een professioneel netwerk ter plaatse streven wij naar onvergetelijke reiservaringen voor de echte reisliefhebbers. Door de belangrijkste hoogtepunten te combineren met hoogwaardige off the beaten track belevingen willen we u net zo laten genieten van Latijns-Amerika als wij er zelf van genieten, maar dan natuurlijk aangepast op uw wensen. Het is daarom mogelijk om bovengenoemde reis nader aan te passen naar uw wensen. Neem voor een persoonlijk reisadvies of het doorspreken van uw wensen vrijblijvend contact op met één van onze reisspecialisten.

Lees HIER het artikel ‘Wijnen en klassieke auto’s’ zoals in Villa d’Arte nog eens door of neem direct contact met ons op.
 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier