La Sofía is een uitstekende locatie om te relaxen, polo te spelen én paard te rijden. De eigenaren van La Sofía, Silke en Marcos, hechten veel waarde aan detail en service en zetten alles in het werk om het hun gasten naar het zin te maken. La Sofía ligt midden in het platteland en maar zo'n 100 km van Buenos Aires. 

 • La Sofía Boutique hotel & Polo resort
  La Sofía Boutique hotel & Polo resort

 • La Sofía Boutique hotel & Polo resort
  La Sofía Boutique hotel & Polo resort

 • Sylvia tijdens een inspectiereis met de eigenaren van La Sofia
  Sylvia tijdens een inspectiereis met de eigenaren van La Sofia

 • Polo bij La Sofia
  Polo bij La Sofia

 • Relax bij La Sofia en geniet van het polo spel
  Relax bij La Sofia en geniet van het polo spel

 • La Sofía Boutique hotel & Polo resort
  La Sofía Boutique hotel & Polo resort

 • La Sofía Boutique hotel & Polo resort
  La Sofía Boutique hotel & Polo resort

 • La Sofía Boutique hotel & Polo resort
  La Sofía Boutique hotel & Polo resort

De Duitse Silke en de Argentijnse Marcos delen, naast hun kinderen, één grote passie; polo! In San Antonio de Areco hebben zij hun droom kunnen verwezenlijken: een polo resort met hierbij een boutique hotel waar ze polovrienden en andere pololiefhebbers kunnen ontvangen.

Het polo resort heeft 2 polo velden, beiden met irrigatie, en is aangesloten bij én goedgekeurd door de AAP (Argentijnse Polo Associatie). De paarden hier zijn eigen fokpaarden.

La Sofía boutique hotel is in koloniale stijl ingericht en biedt u veel ruimte en comfort. Vanuit vrijwel alle kamers heeft u een prachtig uitzicht over het platteland, dan wel de pampa's. Het is ook (of misschien zelfs wel juist) voor families (ook met jonge kinderen) een prachtige accommodatie! La Sofía heeft 6 comfortabele suites, verdeeld in twee grand suites, twee superior suites en twee junior suites. Alle suites beschikken over comfortabele en moderne bedden en een kluis. De ruime badkamers zijn ingericht met authentieke handgemaakte tegels en hebben naast een bad een aparte douche. De twee grootste suites (grand en superior suites) hebben ook een openhaard en privé toegang tot één van de terrassen.

Tip!
Verblijf in de Grand Patron suite of in de Grand Suite Pampa! Eerstgenoemde is gevestigd in een apart huis naast het hoofdgebouw. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar iets meer privacy. Wanneer u wilt gaan voor het beste uitzicht, dan raden wij u aan om te verblijven in de Grand Suite Pampa. Deze ligt ongeveer 200 meter van het hoofdgebouw naast het polo veld, op de tweede verdieping. U gaat hier genieten van unieke zonsopgangen!

Bij La Sofía houdt men van lekker eten en waarderen ze een goed glas wijn. De gerechten, veelal zelfgemaakte regionale gerechten, worden met grote toewijding klaar gemaakt.  Marcos is een gepassioneerd chef-kok en houdt persoonlijk toezicht op alles wat er in de keuken gebeurd. Zijn onweerstaanbare biefstukken worden door vele gasten omschreven als "de beste ooit". Alsof dit niet genoeg is, wordt er ook nog eens dagelijks zelf brood gebakken.... Uiteraard bakt Silke ook met véél plezier een overheerlijke Deutsche Kuchen voor u!!

U gaat zich hier niet vervelen. Naast het polo spel en paardrijden kunt u een uitstapje maken naar Pilar of San Antonio de Areco, golf of tennis spelen of genieten van het zwembad van het hotel. Desgewenst, na het intensieve polospel, regelt Silke voor u dat er een masseur naar het hotel komt. Kortom, u gaat hier genieten met de hoofdletter G!

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier