Estancia El Venado ligt circa 165 km van Buenos Aires. De Estancia, gebouwd in 1878, heeft 2500 hectare grasland in de vruchtbare Argentijnse pampa's. Het is een estancia met een rijke geschiedenis en traditie, al vier generaties lang runt één familie hier het bedrijf.

 • Eén op één lesmethode
  Eén op één lesmethode

 • Geniet van het zwembad bij de haciënda
  Geniet van het zwembad bij de haciënda

 • Op naar het polo veld!
  Op naar het polo veld!

 • Deel uw liefde voor polo met anderen...
  Deel uw liefde voor polo met anderen...

 • Federico Cendoya, de eigenaar van El Venado
  Federico Cendoya, de eigenaar van El Venado

 • ....
  ....

 • El Venado heeft ruim 200 polo pony's
  El Venado heeft ruim 200 polo pony's

 • Ook kinderen zijn van harte welkom!
  Ook kinderen zijn van harte welkom!

 • Geniet van een buitenrit over de Argentijnse pampa's!
  Geniet van een buitenrit over de Argentijnse pampa's!

 • Great days, great atmosphere, great polo!
  Great days, great atmosphere, great polo!

​De Engels sprekende familieleden wonen op de Estancia en betrekken u bij al hun polo én niet-polo activiteiten. De Estancia is nog volledig in bedrijf als veehouderij met meer dan 1000 stuks vee. Tevens worden hier polo paarden gefokt en verkocht.  

Op Estancia El Venado heeft men ook een grote passie voor het polo spel. Al ruim 30 jaar ontvangt men hier polospelers met veel repeterende gasten. Zij bieden u een zeer complete Polo ervaring! Er zijn op de estancia 2 polo velden met reguliere afmeting en prachtige, subliem bespeelbaar, bermuda gras.  

Gasten besluiten ook vaak om deel te nemen aan de boerderij activiteiten, zoals  het drijven van het vee. Dit kan een leuke daginvulling zijn voor diegenen, denk hierbij ook aan kinderen, die meereizen en geen polo willen spelen, maar wel willen paardrijden.

De verblijfshaciënda is voorzien van alle moderne comfort, enigszins in contrast met de landelijke Argentijnse pampa's omgeving. 

De El Venado Polo school maakt gedurende het jaar gebruik van 4 internationale locaties, voor het beste polospel in ieder seizoen. Federico Cendoya, de eigenaar van El Venado, is een 5-goal profesional polospeler. Hij reist naar alle eerdergenoemde locaties en geeft daar de polo instructies op privé-basis. Deze een-op-een lesmethode, zeldzaam voor 'high-goal' polo spelers, is het 'unique selling point' van deze polo school. 

 

Hieronder een voorbeeld van uw Polo dag bij El Venado;

Ontbijt
Na op eigen tempo te zijn opgestaan, komen we bijeen bij het ontbijt voor een kop koffie / thee, sap, toast, ontbijtgranen en fruit. na het ontbijt volgt de wandeling naar de stallen, bestijgt u uw pony  en rijd u naar het poloveld voor de les. De El Venado professionals geven u persoonlijke coaching en tips ter perfectionering van uw techniek en de rijvaardigheden.
Lunch & Siësta
Terwijl u geniet van een voor de groep voorbereide Argentijnse lunch, worden de activiteiten op de estancia van die dag besproken. Federico en zijn vrouw Ines en de polo profs's zijn hierbij aanwezig. Nadien is er tijd voor wat ontspanning, ter voorbereiding op uw les later deze middag. Geniet van het ​​zwembad, maak een wandeling over de estancia, heb een siësta of lees een boek ter ontspanning. 
Chukkas spelen en 'happy hour' 
In de late namiddag gaat u op het poloveld uw instructie van de ochtend in praktijk brengen bij het spelen van een aantal chukkas. Na elke chukka wordt het spel doorgenomen met de pro en worden de regels en strategie uitgelegd. Eenmaal terug in de haciënda wacht een heerlijke douche en de geur van huisgemaakte empanadas en pizza. Tesamen op het terras, onder het genot van eerdergenoemd en heerlijke Argentijnse wijn,  volgen de 'verhalen' van die dag!

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier