Pico Bonito een waar toevluchtsoord voor beschermde diersoorten !

 • Pico Bonito
  Pico Bonito

 • Pico Bonito
  Pico Bonito

 • Pico Bonito
  Pico Bonito

Vanuit La Ceiba kan het Nationale Park Pico Bonito, gelegen aan de noordkust van Honduras in het berggebied Nombre de Dios, eenvoudig bezocht worden.

La Ceiba is de jongste en meest levendige stad van Honduras en vernoemd naar de grote Ceiba boom die schaduw gaf aan de havenwerkers. Vroeger was deze haven een erg belangrijk exportpunt voor de uitvoer van diverse soorten fruit, maar tegenwoordig is het hier rustig. De meeste restaurants en hotels liggen nabij het centrale park, een fijne plek om even wat rust te nemen en het straatbeeld te aanschouwen. 

Het Nationale Park Pico Bonito is een uitgestrekte park opvallend door zijn verschil in hoogte op de diverse plaatsen en onder andere bekend om zijn prachtige watervallen. Het hoogste punt van het park, Cordillera Gracias a Dios, geeft een spectaculair uitzicht over de Caribische kust en de Islas de Bahía.

 • Las Cascadas

  Las Cascadas - Honduras

  Deze lodge ligt grenzend aan het Nationale Park Pico Bonito, in het tropische regenwoud van Honduras, aan de oever van de Cangrejal rivier. Las Cascadas is een van de meest luxueuze verblijven in …

  Lees verder
 • Pico Bonito Lodge

  Pico Bonito Lodge - Honduras

  Liggend in het magnifieke regenwoud van het Nationale Park Pico Bonito leidt een kiezelpad naar de houten en stenen huisjes van Pico Bonito Lodge.

  Lees verder
 • FAMILIE JURGENS OP RONDREIS DOOR GUATEMALA, HONDURAS EN EL SALVADOR

  Een rondreis door Honduras om nooit te vergeten

  Het was een prachtige rondreis door Guatemala, Honduras en El Salvador. Een reis om nooit te vergeten

  Lees verder
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier