Medio 2010 schrijven we in voor de Volvo Classics Panamericana, een autoreis dwars door Zuid Amerika. De voorbereiding viel ontzettend mee er werd via de e-mail goed gecommuniceerd. Er werd ons veel uit handen genomen, zoals; de visumaanvragen, (transport)verkeringen, papieren voor de auto etc.

Op 7 december 2011 vertrekken we vanaf Schiphol naar Buenos Aires. Sapa Pana Travel staat op de luchthaven, verstrekt ons de laatste informatie en voor het eerst ontmoeten we de hele groep.

In Buenos Aires, na aankomst, staan de auto’s keurig op ons stonden te wachten.  Het avontuur gaat nu echt beginnen!

We worden direct geconfronteerd met het drukke verkeer van een wereldstad; oppassen dus. Na een extra vrije dag in Buenos Aires, goed om te acclimatiseren, beginnen we uitgerust aan onze grote reis.

Door de goede voorbereiding van Sapa Pana Travel én de duidelijke informatie vooraf verliepen de grensovergangen zonder problemen. De hotels op de route waren goed. Op de rustdagen hadden we een beter (luxer) hotel,  met een centrale ligging om zelf de stad of omgeving te kunnen gaan verkennen óf deel te nemen aan een vooraf geboekte excursie.

Uiteraard kwamen we met deze autoreis langs de mooiste bezienswaardigheden van de landen welke we doorkruiste. Bolivia en Peru zijn nog prachtig authentiek, alsof je rondloopt in een reisboek met mooie foto’s...

Kortom wij hebben genoten, mede door de goede zorg,  van een onbezorgde reis met eigen auto door een prachtig Zuid Amerika.

Loes & Wim


Loes en Wim reden mee met de Panamericana Roadtrip. Meer weten?

 

U wenst ook advies bij een luxe rondreis? Bij ons is alles maatwerk, niets moet en alles kan!

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier