Normaal gesproken verkennen wij per fiets een land. Na in Azië, Europa en Oceanië rondgereisd te hebben waren we op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar al snel werd duidelijk dat dit deze keer niet per fiets zou zijn. 

Onze volgende reis zou gaan naar Zuid-Amerika. We kozen voor Peru, het land van de Lama's, Inca's, de Andes en natuurlijk de Condor. Een land met een hele lange geschiedenis die voor de meeste van ons toch onbekend is.

Johan had voor ons onder anderen de vierdaagse Inca-trail gearrangeerd. Vier dagen wandelen, afzien en genieten van de Andes. De Inca-trail voert de wandelaar door ongelofelijk mooi landschap en vergezichten en langs diverse Incaruïnes. Het doel is om uiteindelijk de verloren stad, Machu Picchu te bereiken. Op het moment dat we de verloren stad zagen liggen, wisten waarvoor we al die dagen hadden gelopen. Het is onvoorstelbaar mooi, een echt wereldwonder.

Wij hebben enorm genoten van onze reis in Peru en willen Johan nogmaals bedanken voor deze mooie en onvergetelijke reis.

Esther & Michel Poels

 

U wenst ook advies bij een luxe rondreis? Bij ons is alles maatwerk, niets moet en alles kan!

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier