Op Punta Ninfas, circa 75 kilometer van Puerto Madryn,  ligt de charmante El Pedral lodge. De lodge heeft qua bouwstijl én interieur normandische kenmerken. Slechts een korte wandeling en u staat aan de kustlijn van de Patagonische kust.

El Pedral Lodge heeft een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en het ruige landschap in de directe omgeving. De El Pedral lodge werd gebouwd in de 19e eeuw en heeft acht en-suite kamers. De kamers, met eigen badkamer, zijn verdeeld over het hoofdgebouw en een apart gastenverblijf.

Verder heeft de lodge een zwembad, een ruime eetzaal, een gezellige bar en tal van andere woonruimten. Het zitje bij de open haard is heerlijk aan het einde van de dag, wanneer u even napraat over de belevenissen van die dag. 

El Pedral is een ongelooflijk ideale uitvalsbasis voor boot expedities naar het schiereiland Valdes. U kunt hier walvissen (in de juiste periode), vogels, pinguïns, zeehonden, wilde dieren en meer zien. 

Wanneer reizen?
Het hele jaar door zijn er wilde dieren op en rondom Peninsula Valdes. Het walvisseizoen daarentegen is van juni tot november. De walvissen zwemmen hier tot heel dichtbij het strand, omdat de zee hier erg diep is. De zee-olifanten zijn hier te spotten van september tot april.
December en januari zijn hoogseizoen. September en oktober zijn de minst drukke maanden en het weer in deze periode is erg mild. November tot april zijn qua weer de mooiste maanden met veel zon. In maart en april zijn de herfst kleuren hier spectaculair.

Er zijn in deze regio ook veel outdoor activiteiten, zoals; zee-kajakken, boottochten en open water vissen op makreel en zeebaars, mogelijk. Uiteraard kunt u hier ook heerlijk wandelen op het strand en genieten van de rust van de ongerepte kustlijn.

In de maanden augustus, februari, maart en april, kunt u de gehele lodge voor alléén uw reisgezelschap reserveren.

 

Tip!

Proef hier ook zeker de gegrilde lokale lam; een écht hoogtepunt op het menu!

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier