Dit prachtige hotel, gebouwd in post-Victoriaans industriële stijl in een vlees koelinstallatie, is geopend in het najaar van 2011. 

 • Singular Hotel
  Singular Hotel

 • Singular hotel
  Singular hotel

 • Singular hotel
  Singular hotel

 • Singular hotel
  Singular hotel

 • Singular hotel
  Singular hotel

 • Singular Hotel
  Singular Hotel

 • Singular hotel
  Singular hotel

 • Singular Hotel
  Singular Hotel

 • Singular Hotel
  Singular Hotel

Het Singular Hotel Patagonië is een architectonisch meesterwerk gebouwd op de locatie van een voormalige vlees koelinstallatie aan de schilderachtige oevers van 'Last Hope", op slechts 5 km ten noorden van Puerto Natales. Vanuit het hotel worden er verschillende excursies georganiseerd. Zo kunt u in de omgeving paardrijden, vliegvissen, kajakken en zijn er trekkingen naar bijvoorbeeld de Dorothea berg of naar het nationale park Torres del Paine. U kunt ook mee met een mini-cruise langs de fjorden of u de stad Puerto Natales ontdekken tijdens een van de aangeboden fietstochten.  

In 1996 is het gebouw waarin het hotel gevestigd zit benoemd tot nationaal monument. Het gebouw is prachtig opnieuw ingericht, met behoud van belangrijke structuren. De hoge plafonds en onderdelen van gerestaureerde machines herinneren aan de florerende schapen-industrie van vroegere tijden. Het interieur van het hotel is ingetogen met discrete Patagonische motieven. Het roept de sfeer op van het wonen in een hedendaagse loft. In de lobby worden er originele kunstvoorwerpen getoond. In een moderne vleugel, met veel glas en uitzicht op het water, zijn de hotelkamers. Er zijn 3 suites en 54 standaard kamers. Vanuit elke kamer is er uitzicht op de Fjord Last Hope Sound met het Andesgebergte in de verte. Maar wilt u echt spectaculair uitzicht? Dan moet u verblijven in een van de suites. De suites hebben namelijk ramen die van de grond tot het plafond reiken en wel 6 meter lang zijn, dus het uitzicht is schitterend!

Een mooie Spa met een verwarmd binnen en buiten zwembad, sauna en stoombad zijn complementair aan het geheel. Het restaurant heeft een menu met ongewone lokale ingrediënten, zoals; witte aardbeien, Magellan lam en king krab.

 

Leading hotels.jpg
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier