Over Sapa Pana Travel

We willen u net zo laten genieten van Latijns-Amerika zoals wij er zelf van genieten. 

Sapa Pana Travel | Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest!

Johan van Rijswijck is in 2003 gestart met Sapa Pana Travel. Passie voor reizen, en het zien van een markt voor mooie reizen naar dit continent, deed hem besluiten. De naam Sapa Pana Travel is destijds met zorg gekozen. De woorden 'Sapa' en 'Pana' zijn ontleend aan het Quechua, een inheemse taal nog altijd gesproken in delen van Peru, Ecuador, Bolivia, Chili, Colombia en Argentinië. In het Quechua betekenen deze woorden: 
De Unieke Reis.

Wij organiseren individuele maatwerk reizen, in alles wordt rekening gehouden met úw wensen, premium groepsrondreizen en exclusieve autoreizen, naar bijzondere plekken in Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Antarctica. 

We zijn van mening dat iedereen reizen kan samenstellen. Echter, de juiste snaar raken wat leidt tot de meest ultieme beleving dat lukt alleen vanuit expertise, persoonlijke ervaring en bovenal... passie. Wij stellen onze specialistische kennis en het door ons opgezette, professionele netwerk ter beschikking om échte reisliefhebbers de beste, meest fascinerende en meest unieke reiservaring te laten ondergaan.

Expertise, persoonlijke ervaring en passie
Wij kennen de door ons aangeboden bestemmingen goed, omdat wij er verbleven en regelmatig teruggaan om nieuwe plekjes te ontdekken. Het is deze expertise, persoonlijke ervaring en passie die de basis vormt van onze organisatie. Onze medewerkers zijn zeer betrokken, ervaren, enthousiast en zonder poeha. Persoonlijke aandacht voor de klant staat voorop en wij streven naar kwaliteit tot in het kleinste detail.

Sterk netwerk ter plaatse
Omdat we er op moeten kunnen vertrouwen dat u in goede handen bent, werken wij ter plaatse alleen met de beste organisaties. Zij weten dat u met Sapa Pana Travel reist en dus het hoogste serviceniveau verwacht!
We vinden het belangrijk dat onze partners een mix van mensen uit West-Europa en lokale mensen zijn. Zo begrijpen ze precies hoe u als West-Europeaan geholpen wilt worden én tegelijkertijd hebben we de juiste contacten in het land zelf.

Prijsstelling
We streven naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van het reisplan om u zo een voorstel voor te leggen met een meer concurrerende prijs. Een 'slimme' manier van plannen kan wel zorgen voor een voordeligere prijs. Echter, we moeten zelf altijd achter het reisplan kunnen staan, we zien u immers in de toekomst graag terug als klant.

Inspectiereizen en beursbezoeken
Sapa Pana Travel medewerkers zijn 2 maanden per jaar in Latijns-Amerika. Verder bezoeken zij jaarlijks diverse branche beurzen; de WTM (World Travel Market) in Londen én in Latijns Amerika, de ITB (World's Leading Traveltrade Show) in Berlijn, de ILTM (International Luxury Travel Market) in Cannes en Pure Life Experiences in Marrakech.

Waarom advies van een échte Latijns-Amerika kenner?

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier