Boek nu zonder zorgen en mét duidelijkheid: Onze flexibele reisvoorwaarden. Lees meer

Kas Leermakers

Ik ben een vierdejaars student aan de opleiding ‘management toerisme’ aan Breda University of Applied Sciences. Mijn passie voor reizen en specifiek Latijns-Amerika begon toen ik in 2019, 6 maanden stage heb gelopen in Quito, Ecuador. Ik wilde altijd al iets doen met de Spaanse taal en Ecuador was de perfecte kans om dit in de praktijk te brengen. 

Deze 6 maanden hebben mij laten zien hoe mooi en indrukwekkend het landschap, de cultuur en de mensen zijn. De hoogtepunten van mijn stage waren toch wel de Galapagos Eilanden en de Amazone. Deze plekken hebben mij erg geïnspireerd. Mijn droom is om na mijn studie een langere tijd door Latijns-Amerika te kunnen reizen om zo nog meer te kunnen zien van de landschappen, culturen en ongerepte natuur. De eerste landen op mijn bucketlist zijn: Brazilië, Peru, Colombia en terug naar Ecuador om vrienden op te zoeken. 

Ik ben op dit moment druk bezig met afstuderen. Voor mijn afstudeerproject breng ik in kaart hoe duurzaam Sapa Pana Travel op dit moment is. Uiteindelijk gaan we op zoek naar een manier hoe Sapa Pana Travel per individuele maatwerkreis voor haar klanten in kaart kan brengen hoe duurzaam de rondreis is.  Meer over Sapa Pana Travel en duurzaamheid.