Blogs

Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest. We delen alle mooie belevenissen en ervaringen met u, zodat u weet wat er allemaal te beleven is.

Filter resultaten

6 resultaten

Reizen. Helaas zit dat er op dit moment niet in. We moeten er allemaal het beste van maken. En wat doet u als u niet naar Latijns-Amerika kunt? Dan haalt u Latijns-Amerika toch gewoon in huis! Lees nu deel 2 met weer 5 tips.

Lees meer

In Midden-Amerika is genoeg te ontdekken voor iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een rondreis door dit continent? Ik vertel u alles wat u moet weten voor een onvergetelijke reis.

Lees meer

Op mijn immer voortdurende zoektocht naar unieke plekken, heb ik Kura Design Villa’s in Costa Rica al meerdere voorbij zien komen. Daar wilde ik graag een keer naar toe. November 2018 kreeg ik de kans om deze mooie plek zelf te bezoeken.

Lees meer

Costa Rica wordt erkend als een van de meest gelukkige landen ter wereld. Met haar tropische regenwouden, dieren in het wild, ongerepte witte zandstranden is dit ook geen wonder. En er zijn nog meer redenen waarom je Costa Rica niet mag missen.

Lees meer