Blogs

Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest. We delen alle mooie belevenissen en ervaringen met u, zodat u weet wat er allemaal te beleven is.

Filter resultaten

66 resultaten

We wilden twee maanden op reis. Waar we eindeloos konden wandelen en rijden, en waar we met onze vierjarige dochter veel plezier zouden hebben. Familie de Groot - Melse maakte een prachtige reis door Chili & Argentinië en delen hier hun ervaringen.

Lees meer

In Midden-Amerika is genoeg te ontdekken voor iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een rondreis door dit continent? Ik vertel u alles wat u moet weten voor een onvergetelijke reis.

Lees meer

Peruaans eten wordt gezien als een van het beste eten ter wereld. Bent u benieuwd naar de beste gerechten, typisch Peruaanse producten en Peruaanse top restaurants? Ik neem u mee in de wereld van Peruaans eten.

Lees meer

Guatemala, het land van de vulkanen en van de eeuwige lente. Afgelopen mei heb ik dit land, gelegen in Centraal Amerika, bezocht en ik vond het geweldig. In dit blog vertel ik wat ik zo leuk vind aan Guatemala.

Lees meer

Posada Salentein is gelegen in Valle de Uco, circa 100 km van Mendoza stad. Het is een bijzondere, kleinschalige, comfortabele Posada, in het hart van de wijngaarden van Bodega Salentein. Meer weten? Lees het hier.

Lees meer

In Latijns-Amerika wordt carnaval, net als in Den Bosch, volop gevierd. Het carnaval in Rio de Janeiro is het meest bekend, maar in veel andere plaatsen is het carnaval net zo swingend. Hieronder hebben wij er drie voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

De Galapagos is een wonder van de natuur. Petra had het geluk om de indrukwekkende archipel te boeken. Lees hier deel 2 van haar ervaringen.

Lees meer