Blogs

Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest. We delen alle mooie belevenissen en ervaringen met u, zodat u weet wat er allemaal te beleven is.

Filter resultaten

48 resultaten

In Peru vindt u tal van bezienswaardigheden die zorgen voor een onvergetelijke rondreis. Maar welke bezienswaardigheden zijn er en welke kunt u absoluut niet missen tijdens een rondreis door Peru? Wij hebben de belangrijkste op een rij gezet.

Lees meer

Colombia, het land van de koffie. Afgelopen december verbleef Petra, samen met haar partner Paul, in hotel Sazagua in de koffieregio waar ze werden uitgenodigd om een kleinschalige koffieplantage te bezoeken.

Lees meer

In Latijns-Amerika wordt oud en nieuw groots gevierd, maar dan met eigen, soms een beetje vreemde tradities. Voor een beetje oud en nieuw voorpret hebben wij 5 tradities voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Voordat ik naar Cuba ging, hoorde ik nogal eens dat je lekker eten in Cuba wel kon vergeten. Het zou voornamelijk een ongeïnspireerde berg rijst met kip zijn. Gelukkig kan ik, nu ik terug ben, zeggen dat niets minder waar is.

Lees meer

Havana is een waanzinnige stad, met verschillende karakteristieke wijken, die elk hun eigen identiteit hebben. Het ontdekken van de Cubaanse hoofdstad is op sommige momenten als een reis terug in de tijd.

Lees meer

We rijden door de bergen richting het plaatsje Viñales. Het uitzicht over de groene vierhoekachtige bergen die uit het landschap rijzen is prachtig. Het vlakke landschap wordt onderbroken met groene bossen en landbouw stukken. Meer weten over Viñales?

Lees meer

Guatemala wordt naast het land van de eeuwige lente ook het land van de vulkanen genoemd. Het was geweldig om over het gestolde lava te lopen en op de achtergrond het gerommel van de vulkaan te horen.

Lees meer

Empanadas uit Argentinië, pão de queijo in Brazilië en Peruaanse ceviche. De gastronomie zegt veel over een land en het is ook nog eens een leuke manier om meer over de cultuur van een land te weten te komen. Zo ook als we het hebben over Guatemala.

Lees meer