Blogs

Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest. We delen alle mooie belevenissen en ervaringen met u, zodat u weet wat er allemaal te beleven is.

Filter resultaten

35 resultaten

Bergachtige landschappen, meren en uitzichten op majestueuze vulkanen. De steden hebben een fraai historisch centrum en in de kleine lieflijke bergdorpjes is de Andescultuur volop aanwezig. Wij zetten de bezienswaardigheden van Ecuador op een rijtje.

Lees meer

Futangue Hotel & Spa gelegen in een groot reservaat in het Chileense Merendistrict bestaande uit bossen, bergen, meren en watervallen. Hier gaat ons Latijns-Amerika hart sneller van kloppen. Bij u als reisliefhebber ook? Lees dan snel verder

Lees meer

Vanuit de jungle klinkt een kakofonie aan geluiden van dieren die ontwaken in het immense groen, terwijl de ochtenddauw het woud als een sluier omringt. Ik bevind me aan de rand van het Tayrona National Park.

Lees meer

Het was een rit van twee uur naar haciënda Bambusa. Ik lig in mijn hangmat en kijk uit over het landgoed hier voor me. In mijn ooghoeken zie ik een kolibrie honing snoepen uit een elegante dispenser, die aan de rand van de veranda is bevestigd.

Lees meer

Samen met Samba loop ik door de uitgestrekte pampas en denk ik aan afgelopen week. Vanuit het zuidelijke Patagonië tot aan de wilde jungle in het noordoosten van het land. Een geweldige rondreis.

Lees meer

Peru is een bestemming die u zeker eens in uw leven bezocht moet hebben. Waarom? Omdat het land veel te bieden heeft. Wilt u graag een mooie rondreis door het land van de Inca’s maken? Dan mogen deze vijf activiteiten absoluut niet ontbreken.

Lees meer

Voor de echte natuurliefhebber is Ecuador een unieke en aantrekkelijke bestemming. Het land is relatief klein, maar kent een uitgebreide verscheidenheid aan eco-systemen. We hebben drie bijzondere plekken uitgekozen om met je te delen.

Lees meer