Autorijden in Chili

Carretera Austral en andere oogverblindende autoroutes

"Autorijden is de ultieme wijze om een gebied te ontdekken. Je bezoekt niet alleen de zogenaamde hoogtepunten, maar hebt tevens de mogelijkheid om daartussen verrassend mooie plekken en interessante ontmoetingen te ervaren", aldus Johan, founder van Sapa Pana Travel. Chili is een land bij uitstek om te ontdekken met huurauto, zowel in het noorden als in het zuiden. 

Autorijden door het uitgestrekte Chili

Chili is een land bij uitstek wanneer u zelf wilt autorijden tijdens uw reis. De infrastructuur is goed en de wegen in Chili verkeren in een goede (weliswaar soms onverhard) tot zeer goede staat. Er is voldoende benzine voorhanden en bovenal het is een veilig land. Rijd in het noorden van Chili door de Atacama woestijn, rijd een route door het Chileense Merendistrict of verken Torres del Paine per (huur) auto, het is allemaal prima mogelijk! Omdat we zelf heel veel auto gereden hebben in Zuid-Amerika, waaronder Chili, kunnen we u uit eigen ervaring over de mooiste én ook de minder gebruikelijke routes adviseren. Het best bewaarde geheim voor een reis met (huur) auto in Chili is wat ons betreft zonder twijfel de Chileense Carretera Austral! 

Rondreis door Chili maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Chili maken, waarbij u gebruik maakt van een huurauto, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen