Rondreizen Belize

Wij hebben enkele rondreizen door Belize voor u geselecteerd. Alle reizen zijn op maat aan te passen.

14 dagen Guatemala en Belize v.a. € 3.995,- p.p.

Een unieke aaneenschakeling van belevingen waarbij cultuur en natuur elkaar ontmoeten op de meest bijzondere locaties. Ook een mooie familiereis.

Bekijk reis

21 dagen luxe Guatemala en Belize v.a. € 9.558,- p.p.

Luxe rondreis door het sproojesachtige Guatemala en het avontuurlijke Belize. In de avond overnacht u in luxe hotels op de meest bijzondere plekken. 

Bekijk reis

14 dagen met uw gezin v.a. € 3.500,- p.p.

Deze mooie reis neemt u mee naar het mooie en kleurrijke Guatemala en relaxte Belize.

Bekijk reis

Rondreizen door Belize ter inspiratie

Rondreizen in Belize is een onvergetelijke ervaring en het land heeft u als reiziger veel te bieden. Bovenstaande rondreizen hebben wij dan ook ter inspiratie voor u samengesteld. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden die het land u biedt. Deze rondreizen door Belize kunnen wij voor u boeken, maar de reizen zijn ook op maat aan te passen. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en werken we met plezier een reis uit die volledig aansluit bij uw wensen. 

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over rondreizen door Belize, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen

Terug naar luxe reis Belize