Bereik al raftend deze unieke accommodatie aan de schilderachtige Pacuare rivier. 

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • Pacuare Lodge
  Pacuare Lodge

 • VIDEO

  Engelstalig

Uitstekende mogelijkheden voor avontuur, romantiek en wellness

Pacuare Lodge ligt aan de oevers van de Pacuare rivier, een van de beste rivieren ter wereld om te wildwatervaren. Deze unieke locatie, met zijn levendige natuur, biedt uitstekende mogelijkheden voor avontuur, romantiek en wellness. De lodge is bereikbaar per raft over de Pacuare rivier maar ook over land of per helikopter.

De omgeving van de Pacuare Lodge heeft veel te bieden.  U kunt hier genieten van de rust in het regenwoud, maar ook veel verschillende activiteiten doen die worden aangeboden door de lodge. Denk aan raften, kayakken, rotsklimmen in de nauwe kloof te midden van het regenwoud, abseilen,  vogels spotten, wandelingen naar verborgen watervallen in het regenwoud maken, een bezoek brengen aan inheemse Cabécar families en een bezoek brengen aan de Bajo del Tigre gemeenschap.

Net zoals de vogels hun nesten hoog in de bomen maken, beschikt Pacuare Lodge over een eigen gebouwd nest, El Nido. Op een platform van 20 meter hoog in een boomtop, kunt u genieten van een ontbijt of lunch. Het avontuur begint langs een 130 meter lange kabelbaan die naar het platform lijdt. 

Uw suite middenin het regenwoud met uitzicht op de Pacuare rivier

Deze lodge is een luxe eco-lodge met slechts 20 suites. De afgelegen locatie van deze lodge, te midden van een levendig natuurpark biedt u mooie uitzichten. U wordt er volledig ondergedompeld door de magie van de omgeving. Iedere suite heeft uitzicht op de rivier, maar van binnen is iedere suite uniek. De inrichting van de suites zijn eenvoudig en toch verfijnd. Ze zijn geïnspireerd in de Cabécar gemeenschap dat in de omgeving leeft. 

Het hoofdgebouw heeft twee verdiepingen met een restaurant en een loungeruimte met comfortabele sofa’s. In het restaurant worden veelal producten gebruikt die van de eigen boerderij van de accommodatie komen. Pacuare Lodge beschikt over een 20 meter lang infinity zwembad omringd door het regenwoud. Het zwembad is gelegen op een plek waar geen bomen staan en tussen de spa en River View suites. Een bergbron zorgt voor het water in het zwembad, dat is behandeld met zout. Op het omliggende terras zijn ligstoelen te vinden en bij de bar kunt u uw favoriete drankjes bestellen. Daarnaast heeft de Pacuare Lodge een eigen spa. JawaJuü Spa gebruikt de kalmerende kracht van het regenwoud en voor de behandelingen worden lokale natuurlijke producten gebruikt.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Pacuare Lodge biedt luxe maar heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De logde is gebouwd met respect voor de natuur en wordt omgeven door prachtige tropische bloemen. Er wordt gestreefd naar het beperken van negatieve gevolgen voor de natuur. Er zijn ook speciale programma’s ontwikkeld voor het behouden en ondersteunen van lokale gemeenschappen. Daarnaast komt het personeel van de Pacuare Lodge uit nabijgelegen gemeenschappen. In de badkamer zijn biologisch afbreekbare zeep en shampoo te vinden en het water wordt op zonne-energie verwarmd. Ook geneert de Pacuare Lodge eigen stroom.

NB: raften is alleen mogelijk vanaf 12 jaar. Kinderen vanaf 7 jaar mogen in de lodge verblijven, maar niet per raft naar de accommodatie. Er is Wi-Fi aanwezig bij de receptie, maar door de afgelegen locatie kan het voorkomen dat de verbinding slecht is.

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier