Laat ons een mooie luxe individuele reis naar Midden-Amerika; Mexico, Panama, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, El Salvador en/of Costa Rica, voor u samenstellen. Geheel maatwerk, uw reiswensen zijn ons uitgangspunt!

  • Midden Amerika
    Midden Amerika

    Met 6 landen in de top 10 van de Happy Planet Index!

  • VIDEO

Midden-Amerika is veel meer dan alleen een smalle strook die de twee enorme Amerikaanse continenten verbindt. Met Midden-Amerika bedoelen wij, een aaneenschakeling van landen die de twee enorme Amerikaanse continenten verbindt. Deze aaneenschakeling bestaat uit de landen Mexico, Guatemala, Belize, El Salvador en Honduras, Nicaragua, Costa Rica en Panama.

Midden-Amerika ligt vrijwel geheel in een tropisch gebied. Toch zijn vaak de binnenlanden wat koeler doordat ze hoger gelegen zijn. De hoger gelegen gebieden liggen niet op extreme hoogtes zoals in Zuid-Amerika, maar nog altijd zijn er in Midden-Amerika steden en gebieden die boven de tweeduizend meter liggen. Door deze variatie in hoogtes, waardoor er meerdere microklimaten te vinden zijn, heerst er een enorme variëteit aan flora en fauna.

Midden-Amerika is niet alleen een must voor natuurliefhebbers, maar zeker ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in culturen. Qua cultuur zijn de landen Nicaragua en Guatemala twee absolute aanraders. Ook zijn Antigua in Guatemala en Granada en Leon in Nicaragua misschien wel de mooiste steden van geheel Latijns-Amerika. Verder vindt u in Belize, Guatemala en/of Mexico prachtige historische Maya steden zoals; Tikal, Palenque of Chichen Itza.
Costa Rica en Panama staan voornamelijk bekend om hun bijzondere natuur. U vindt hier ongerepte en goed beschermde jungle gebieden en fraaie nevelwouden. Uiteraard is een bezoek aan Panama niet volledig zonder een bezoek het beroemde Panama kanaal.

In Midden-Amerika is genoeg te ontdekken voor iedereen. De landen zijn gemakkelijk te bereizen, doordat de afstanden over het algemeen niet enorm groot zijn en de infrastructuur goed is. Bovendien is er nagenoeg altijd wel een mogelijkheid voor een relaxte afsluiting op een idyllische plek. Op onze website vindt u veel informatie over de landen in Midden-Amerika met diverse reisvoorbeelden. Zo kunt u zich een goed beeld vormen over de reismogelijkheden.

We adviseren u graag bij een luxe reis naar Midden-Amerika; Uw Unieke Reis. Heel eenvoudig, u neemt contact met ons op en dan informeren wij u graag, geheel vrijblijvend, hoe we u van dienst kunnen zijn.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier