In februari - maart 2018 hebben wij een fantastische rondreis door Mexico gemaakt. De reis was door Sapa Pana Travel volledig op onze wensen afgestemd. Alles was perfect geregeld; het ophalen op de luchthaven, de hotels waar we verbleven, de privé gidsen die we op sommige plekken hadden en de huurauto waarmee Mexico hebben verkend. Echt alles en alles keurig op tijd. 

  • Marktbezoek in Mexico
    Marktbezoek in Mexico

  • Mexico-stad, een stad die je gezien moet hebben!
    Mexico-stad, een stad die je gezien moet hebben!

  • Rondreis met huurauto door Mexico
    Rondreis met huurauto door Mexico

We zijn onze reis begonnen in Mexico stad. Een geweldige stad, moet je hebben gezien! Daarna een binnenlandse vlucht naar Tuxtla Gutierrez. Op de luchthaven stond een huurauto voor ons klaar. De rondreis kon beginnen met als eerste stop San Cristobal de las Casas. Onderweg hebben we de Sumidero kloof bezocht. In drie weken hebben we op een lekker rustig tempo Palenque, Campeche, Merida, Chichen Itza en Tulum bezocht. 

Het reizen met de auto is perfect gegaan, een aanrader! Natuurlijk is de weg niet overal in opperbeste staat, maar als je daar rekening mee houdt is er niets aan de hand. De verhalen van wegversperringen, dat je geld moet betalen enzovoorts zijn indianen verhalen. We hebben overal vriendelijke, lieve behulpzame mensen mogen ontmoeten. Wij hebben een onvergetelijke rondreis door Mexico gemaakt!

Complimenten voor het team van Sapa Pana, dank jullie wel voor deze mooie herinneringen!

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier