Een resort waar u toevallig op gewezen moet worden, maar waar u daarna nooit meer weg wilt! De architectuur en het landschap zijn hier geweldig in harmonie; een rustieke elegantie en luxe comfort met de warme uitstraling van het culturele erfgoed van de Uco vallei.

 • The Vines Resort
  The Vines Resort

 • The Vines Resort
  The Vines Resort

 • The Vines Resort
  The Vines Resort

 • The Vines Resort
  The Vines Resort

 • The Vines Resort
  The Vines Resort

In 2005 investeerden Pablo Gimenez Riili en Michael Evens in de Uco vallei in 260 hectare grond. Zij boden 'kleine' lokale wijnproducenten/-liefhebbers de mogelijkheid hier hun wijn te gaan produceren. Van planten tot oogsten, het bottelen, de etikettering en het transport, alles onder begeleiding van deskundigen én geadviseerd door een zeer gerenommeerde Argentijnse wijnmaker Santiago Achaval. 

The Vines Resort & Spa ligt temidden van dit landgoed, circa 100km van de stad Mendoza. Hier wordt u door niets anders omgeven dan een prachtig Andesgebergte , druiven en bodega's. Prachtig!

The Vines Resort & Spa biedt alle gasten ruime villa's, zeer elegant qua interieur met het hedendaagse comfort. In het interieur is veel hout en steen gebruikt, geïnspireerd op de natuurlijke kleuren van de Uco vallei. De villa’s beschikken over een mooie badkamer, moderne keuken, flatscreen televisie en een privé patio.

De gastronomie is hier fenomenaal! Onder de bezielende leiding van de internationaal zeer gerenommeerde Chef Francis Mallman creëert de chef-kok van het resort, tezamen met zijn keukenbrigade, zeer bijzondere en veelal ook zeer regionale gerechten voor u. Mocht u toevallig het boek "Seven Fires: Grilling the Argentine Way" van Francis Mallmann kennen en het spreekt u aan; dit is de plek om kennis te maken met deze technieken én om de verschillen ook daadwerkelijk zelf te gaan proeven. Uniek!!

Uiteraard alles onder het genot van een goede Argentijnse wijn, op het prachtige terras van het restaurant. Een mooie afsluiting van de dag!

Naast alle culinaire geneugten kunt u zich ook laten verwennen in de Spa van het resort. Alle Spa behandelingen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. U wordt in de Spa omgeven door een heerlijke speciaal samengestelde geur van  lab. Fueguia 1833, geïnspireerd op de natuurlijke omgeving van de Uco vallei met de elementen vuur, water, lucht, aarde en licht.  

Verder beschikt het hotel over een verwarmd buitenzwembad met comfortabele ligbedden, hot tub en een fitnesscenter.

Tip!
Bezoek The Vines Resort in de oogstperiode. In maart en april worden de druiven hier met de dag paarser en de oogst is volop in gang. U kunt één (of meerdere) dagen 'Wine Camp' reserveren. Deze dag van uw verblijf alhier staat het wijnmaken centraal. U gaat zelf een bijdrage leveren aan het proces van de oogsten en uiteraard proeft u groot aantal mooie wijnen. Culinair komt u deze dag ook niets te kort want bij een mooie wijn hoort een goed gerecht. Wine & Dine in de meest actieve / productieve zin van het woord!

Leading hotels.jpg
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier