Het hotel Entre Cielos ademt in álles de sfeer van wijnen uit! 

Om te beginnen worden alle kamers welke vergeleken met een wijn;
‘Young Suite’
ls een jonge wijn; fris, vol karakter en wacht om door u ontdekt te worden. Deze suite, met een grote wereldkaart en een telescoop, stelt u in de gelegenheid de wereld om u heen te gaan ontdekken.
'Classic Suite'
Weerspiegelt de geest van een klassieke wijn met haar pure smaak en unieke persoonlijkheid.
‘Reserva Suite’
Net als een gerijpte wijn; volwassen en evenwichtig. Kenmerkend is hier dan ook de rustieke houten wandbekleding in het interieur.
‘Gran Reserva Suite’
Een duplex suite; een ruime harmonieus ingerichte kamer met een indrukwekkende uitzicht op de wijngaarden van het hotel en het Andesgebergte op de achtergrond.
‘Gran Cru Suite’
Deze suite staat synoniem voor 'het beste van het beste'; een luxe Master Suite. 
‘Limited Edition suite’
Een unieke creatie in de wereld van de wijnen. Er is geen beter uitzicht op de wijngaarden en het Andesgebergte. deze suite is niet te evenaren.

Het hotel heeft slechts 16 kamers. Alle kamers zijn van alle comfort voorzien. Denk hierbij o.a. aan Wi-Fi en kabel internet aansluiting, een iPod-docking, telefoon, tv, minibar, kluis, haardroger.

Entre Cielos heeft alles in huis om u te kunnen laten genieten met een hoofdletter 'G'! Spoedig voelt het hotel als 'thuis' en u vergeet alle alledaagse 'beslommeringen'. U wordt omgeven door een prachtig landschap, de medewerkers van het hotel zijn ontzettend vriendelijk en toegewijd en naast alle culinaire hoogstandjes is er ook nog eens een geweldige Spa.

In de Spa worden naast; aromatherapie, hot stone, lymfedrainage, reflexologie, reiki, shiatsu en zweedse massage, ook verschillende vinotherapie behandelingen uitgevoerd. Op een locatie als deze vanzelfsprekend met de beste ingrediënten! De verfrissende en anti-oxiderende eigenschappen van wijn helpen het lichaam zich volledig te vernieuwen. Als of dit niet genoeg is.... Deze Spa heeft ook nog de beschikking over een heuse Hamam. De éérste Hamam Spa in Latijns Amerika!

GENIET VAN ELK MOMENT!


In de nabijheid van het hotel zijn diverse activiteiten te ondernemen, zoals; fietsen, vogels spotten, klimmen, vissen, wandelen, golf, paardrijden, kajakken, mountainbiken, hardlopen, zwemmen, rafting, windsurfen en diverse georganiseerde excursies. Laat u desgewenst adviseren.

Tot slot de 'buren' van het Entre Cielos zijn een aantal van de meest prestigieuze wijnproducenten in Argentinië, zoals; Nieto Senetiner, Familia Arizu, Lagarde, CAP Vistalba, Catena Zapata, Septima, Melipal, Ruca Malen, Norton, Sotano, Viña Cobos, en Achaval Ferrer. Probeer ook zeker een aantal van deze bodega's te bezoeken, dan wel er een rondleiding / proeverij mee te maken.

small-luxury-hotels.png
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier