Club Tapiz ligt op een landgoed wat stamt uit 1890. Dit indrukwekkende landgoed wordt omgeven door 22 hectare aan wijngaarden. Het landhuis werd prachtig gerestaureerd. De karakteristieken uit de Renaissance en andere historische elementen, zoals de patio en de grenen vloeren, heeft men weten te behouden.

Club Tapiz past zo goed in haar natuurlijke omgeving, in combinatie met het boeiende uitzicht op de Andes, dat deze accommodatie werd uitgeroepen tot historisch, architecturaal en toeristisch erfgoed van de regio.

Dit hotel, met slechts 7 kamers, biedt u een Unieke ervaring op een exclusieve locatie midden in de bergen. In de avond worden er wijnproeverijen georganiseerd en de gasten van dit hotel hebben desgewenst ook de mogelijkheid mee te werken in de wijngaard.

Complimentair aan dit alles is de Spa met sauna, schotse douche, jacuzzi en diverse alternatieve massages en behandelingen.

Casa Zolo

Het historische hoofdgebouw dat ooit toebehoorde  aan de gouverneur ligt een paar meter van Club Tapiz. Het huis heeft 4 kamers met een eigen badkamer, airconditioning, eigen zwembad en een speelkamer. Dit huis biedt veel privacy en kan dus ideaal zijn voor een gezins- / familiereis en/of wanneer u reist met een groep vrienden of relaties. Alle Club Tapiz faciliteiten zijn uiteraard ook toegankelijk voor Casa Zolo gasten.

 

Bodega Tapiz

Nabij Club Tapiz is Bodega Tapiz. Spoedig na de entree van de bodega ziet u de grote Franse eiken vaten, welke in gebruik waren tot 2002. De ruimte 'Pour Le Galerie' wordt gebruikt voor evenementen. Indrukwekkend hier is de enorme (22x4 meter) muurschildering, geschilderd door de lokale kunstenaar Sergio Roggerone. In het achterste gedeelte van de bodega heeft men nog een verrassing voor u in petto; een extra vergine olijfolie productieruimte. Men heeft hier de beschikking over de nieuwste technologie en zijn open voor bezoekers het hele jaar door. Proef de verschillende soorten hoogwaardige olijfolie

Meer weten over de Tapiz wijnen?

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier