"Colors, spaces, healthy eating and magical silence...."
Het Ki Chic hotel is een eco-hotel met een vegetarische filosofie, gelegen direct aan het strand op circa 5 kilometer van Mancora stad.

 • ki Chic Mancora
  ki Chic Mancora

 • Direct aan het strand
  Direct aan het strand

 • U zult zich snel 'thuis' voelen
  U zult zich snel 'thuis' voelen

 • Cheers!
  Cheers!

 • Alle kamers hebben zeezicht :-)
  Alle kamers hebben zeezicht :-)

 • A Spa, a pool, yoga, what do you need more?
  A Spa, a pool, yoga, what do you need more?

 • Vegetarische keuken
  Vegetarische keuken

 • Service with a smile!
  Service with a smile!

 • Barefoot luxury, we love it!
  Barefoot luxury, we love it!

 • Hier wilt u niet meer weg... Geniet!
  Hier wilt u niet meer weg... Geniet!

Het woord Ki betekent in het oude Japanse; energie of universele levenskracht. Het woord Chic staat voor; raffinement, stijl, smaak, creativiteit en cultuur. Samengevat, Ki Chic is de balans tussen materie en geest, de persoonlijkheid en de ziel, of wel het bereiken van de perfecte balans in ons dagelijks leven. 

In januari 2014 werd Ki Chic geopend door Christina (Kiki) Gallo, een reislustige Peruaanse kunstenaresse. Zij heeft haar eigen woning omgetoverd tot dit exclusieve kleinschalige hotel in bohemian stijl. Een Unieke plek, waar u zich snel 'thuis' zult voelen. Het hotel heeft slechts 9 kamers, waarvan 6 met zeezicht.

In het restaurant worden twee verschillende soorten gerechten aangeboden: vegetarisch en zeevruchten. Er wordt alleen gebruikt gemaakt van natuurlijke en verse ingrediënten van de lokale boeren en uit eigen tuin. De wijnkaart biedt u wijnen uit Argentinië, Chili, Spanje en Peru.

In dit hotel zijn veel mogelijkheden om activiteiten te ondernemen, maar ook om tot rust te komen en te ontspannen. Bezoek de prachtige Holy Moments Yoga Space. Elke dag, in de ochtenden en in de middagen, worden yoga lessen aangeboden. Deze yoga lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Een andere manier om heerlijk te ontspannen is een massage, gegeven door fantastische masseurs van dit hotel. Specialiteiten zijn een relax massage, anti–stress massage en hot stone massages. 

Dichtbij het hotel zijn de gebieden van Los Organos, Vichayito, Punta Sal gelegen. Elk van deze bestemmingen kunnen gemakkelijk bereikt worden op ongeveer 30 minuten rijafstand (per auto of mototaxi). Daarnaast kunt u hier ook walvissen spotten (van augustus tot oktober), vogels spotten, zip – lining, het nationale park en beschermd gebied Tumbes bezoeken, snorkelen en zwemmen met schildpadden. U kunt hier ook gaan paardrijden, (kite) surfen en duiklessen nemen. 

Wist u dat Mario Testino hier ook ooit verbleef? Deze regio, maar zeker ook dit hotel, is een hotspot voor de Peruaanse jetset.

Op de website van KiChic schrijft men het volgende;

For whom is KiChic?

For anyone who needs a change in their routine.
For those looking for an encounter with themselves.
To enjoy wild spaces.
For those seeking relaxation and tranquility
And for lovers of nature.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier