Maatwerkreizen

Sinds 2003 organiseren wij bijzondere individuele reizen naar Latijns-Amerika & Antarctica. 100% maatwerk. Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

Maatwerk tot in het kleinste detail!
Maatwerk tot in het kleinste detail!

We zijn van mening dat iedereen reizen kan samenstellen. Echter, de juiste snaar raken wat leidt tot de meest ultieme beleving dat lukt alleen vanuit kennis, ervaring en bovenal... passie.

We kennen de door ons aangeboden bestemmingen goed, omdat wij er verbleven en regelmatig teruggaan om nieuwe plekjes te ontdekken. We willen mensen net zo laten genieten van Latijns-Amerika als wij er zelf van genieten. Onvergetelijk, zelfs in de kleinste details!

We stellen daartoe onze specialistische kennis en het door ons opgezette, professionele netwerk ter beschikking om échte reisliefhebbers de beste, meest fascinerende en meest unieke reiservaring te laten ondergaan.

We streven naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van het reisplan om u zo een voorstel voor te leggen met een meer concurrerende prijs. Een 'slimme' manier van plannen kan wel zorgen voor een voordeligere prijs. Wij moeten zelf altijd achter het reisplan kunnen staan, we zien u immers in de toekomst graag terug als klant. Meer weten over ons óf over onze werkwijze?

Hieronder vindt u per bestemming een aantal inspiratiereizen, achtergrond- informatie over de bestemming én reiservaringen van onze klanten;

Zuid-Amerika

Midden-Amerika

Antarctica

Caribisch gebied

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier