Latam Airlines

De nr. 1 luchtvaartmaatschappij in Zuid-Amerika!

 

LATAM Airlines - Boeing 787 Dreamliner
LATAM Airlines - Boeing 787 Dreamliner

Latam Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Amerika. In 2010 zijn de maatschappijen LAN Airlines en TAM Airlines gefuseerd tot Latam Airlines. De maatschappij heeft ruim 80 jaar ervaring en werkt met het hoogste service niveau. Voor Sapa Pana Travel is Latam Airlines een belangrijke partner op binnenlandse en/of lokale trajecten binnen Zuid-Amerika.

Een moderne vloot

Latam Airlines opereert met één van de modernste vloten in de wereld. Alle vluchten worden uitgevoerd met een verschillende typen van Boeing en Airbus. De vloot van Latam Airlines heeft een nieuwe twee-klasse configuratie met onder andere 100% full flat stoelen in haar Premium Business Class en individuele schermen met uitgebreide entertainment producten bij alle stoelen in de Economy Class. Bovendien werkt de maatschappij met de nieuwste vliegtuigen om haar efficiency te verbeteren en de uitstoot van Co2 beduidend te verminderen. De vloot maakt deel uit van de door Latam Airlines aangegane verplichting om het milieu te beschermen.

Johan van Rijswijck, founder Sapa Pana Travel, over Latam Airlines;
‘Latam Airlines is zonder twijfel de beste en meest betrouwbare luchtvaartmaatschappij van Zuid-Amerika. De maatschappij, met haar hoofdkantoor in Chili, is een belangrijke partner voor binnenlandse en lokale trajecten.  De toestellen zijn modern en uitgerust met de nieuwste snufjes om uw vlucht zo aangenaam mogelijk te maken. De service is prettig en de vluchten zijn op tijd. Kortom, reist u in Zuid-Amerika, dan vliegt u comfortabel met LAN Airlines'

Zuid-Amerika Airpass

De Latam Airlines Zuid-Amerika Airpass biedt aan passagiers de mogelijkheid om voordeliger uit meer dan 50 Zuid- Amerikaanse luchthaven bestemmingen te kiezen dankzij haar uitgebreide netwerk in Chili, Brazilië, Peru, Argentinië, Colombia en Ecuador. De Zuid-Amerika Airpass werkt via de aankoop van individuele eenrichting coupons voor vluchten binnen Zuid-Amerika en geldt voor passagiers die in het bezit zijn van een internationaal ticket en in Zuid-Amerika verblijven. De Airpass is geldig in combinatie met een intercontinentale vlucht die naar Zuid-Amerika vliegt. Prijzen zijn gebaseerd op het aantal gekozen coupons of vluchten. Wij van Sapa Pana Travel weten hiervan en zullen, wanneer mogelijk, hiervan gebruik maken. 

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier