LAN Airlines

De Nr. 1 luchtvaartmaatschappij in Latijns Amerika !

LAN Airlines combineert een lange ervaring van 80 jaar binnen de sector met het hoogste service niveau. LAN Airlines verbindt Nederland - via Madrid, alliantie met Iberia - met Latijns Amerika !

 • LAN Airlines
  LAN Airlines

  Pin It
 • LAN Airlines
  LAN Airlines

  Pin It
 • LAN Airlines
  LAN Airlines

  Pin It
 • LAN Airlines
  LAN Airlines

  Pin It
 • LAN Airlines
  LAN Airlines

  Pin It

LAN Airlines opereert met één van de modernste vloten in de wereld. Alle vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 767-300 of Airbus 340. De vloot heeft een nieuwe twee-klasse configuratie met 100% full flat stoelen in haar Premium Business Class en individuele schermen met uitgebreide entertainment producten bij alle stoelen in de Economy Class. Met de vlootvernieuwing is het renovatieproces van LAN Airlines korte routes voltooid. De nieuwe Airbus A320 vliegtuigen helpen LAN haar efficiency te verbeteren en de uitstoot van Co2 beduidend te verminderen. De vlootvernieuwing maakt deel uit van de door LAN Airlines aangegane verplichting om het milieu te beschermen.

Johan van Rijswijck, founder Sapa Pana Travel, over LAN Airlines;
'LAN Airlines is zonder twijfel de beste en meest betrouwbare luchtvaartmaatschappij van Zuid-Amerika. De Chileense maatschappij biedt niet alleen internationale vluchten naar haar thuisland en op alle binnenlandse trajecten aldaar, maar is ook een belangrijke partner voor Sapa Pana Travel op internationale vluchten naar Ecuador en Peru. In deze landen én in Argentinië vliegt LAN Airlines ook op diverse binnenlandse trajecten. De toestellen zijn modern en uitgerust met de nieuwste snufjes om uw vlucht zo aangenaam mogelijk te maken. Zo heeft iedere passagier, op intercontinentale vluchten, een 'personal' entertainment systeem. De service is prettig en de vluchten zijn op tijd. Kortom, reist u naar Zuid-Amerika, dan vliegt u comfortabel met LAN Airlines'

Zuid-Amerika Airpass
De LAN Airlines Zuid-Amerika Airpass biedt aan passagiers de mogelijkheid om uit meer dan 50 Zuid Amerikaanse luchthaven bestemmingen te kiezen dankzij LAN Airlines uitgebreide netwerk binnen Chili, Peru, Argentinië, Colombia en Ecuador. De Zuid-Amerika Airpass werkt via de aankoop van individuele eenrichting coupons voor vluchten binnen Zuid-Amerika en geldt voor passagiers die in het bezit zijn van een internationaal ticket en in Zuid-Amerika verblijven. De Airpass is geldig in combinatie met een intercontinentale vlucht met LAN Airlines of met een andere airline van de Oneworld alliantie die naar Zuid-Amerika vliegt. Prijzen zijn gebaseerd op het aantal gekozen coupons of vluchten.
Uw maatwerkadviseur weet hiervan en zal, wanneer mogelijk, in uw reis gebruik maken van een Zuid-Amerika Airpass en u hierover adviseren.
 
 

Wij maken gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg